Gdzie dalej???

Informacje na temat szkół, kursów, szkoleń związanych z masażem, fizjoterapia. [Szkoły zapraszamy do umieszczania tutaj informacji na temat prowadzonych szkoleń, kursów]

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

nataliaa

Gdzie dalej???

Post autor: nataliaa »

skonczyłam trzy stopnie masazu kursami... chcialabym wiedziec wiecej isc w tym kierunku albo przynajmniej podobnym niestety jestem z malego miasta gdzie nic takiego nie ma na kursy jezdzilam w ubieglym roku do tarnowa teraz koncze studia na zdrowiu publicznym ale co dalej?? znacie jakies fajne szkoly w podkarpackim albo malopolskim?? poradzcie :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Kursy kursami a może tak 2 letnie studium medyczne na kierunki technik masażysta ? A jeśli cię interesuje ta dziedzina to może studia fizjoterapii?

Może tutaj cos znajdziesz :) www.uczelnie.pl a jak nie to www.google.pl i szukamy studium, studiów :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz warszawa

Post autor: massagewarsaw »

w krynicy zdroju sa kursy weekendowe prowadzone przez Leszka Gize. Niestety na kursy specjalistyczne trzeba dojechac, nie odbywaja sie czesto i tylko gdzieniegdzie. Rowniez sa prowadzone kursy w dlugie weekendy np wielkanoc, majowka, boze cialo czy kursy wakacyjne - jest wtedy sens wybrac sie na drugi kraniec polski.

wydaje sie, ze jesli masz juz sporo nauki formalnej, to powinnas zaczac wprowadzac swoje umiejetnosci w zycie, zaczac wykonywac zabiegi i stopniowo doksztalcac sie w nowych technikach.
nataliaa

Post autor: nataliaa »

masuje czasem znajomych ale ciezko ich namowic na taka przyjemnosc... :( co mnie oczywiscie dziwi bo jak juz sprobuja to chca jeszcze:)) byc moze uda mi sie zrobic kolejne kursy jak narazie mam zastoj bo pisze prace licencjacka i szkola praca pochlaniaja wiekszosc czasu... jesnak o masazu nie zapominam:)) temat pracy jest wlasnie o nim!!! ;d
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

http://massagelondon.org massage therapy London thai studio

Post autor: massagewarsaw »

jesli skonczylas juz pare kursow to warto sie reklamowac i liczyc za zabiegi - jesli nie bedziesz praktykowac, to wyjdziesz z wprawy i zapomnisz.

opanowanie nauczonego materialu jest wazne, do ci lepsze podstawy przy nauce kolejnych technik.

nawet piszac prace o masazu moze wpasc ci cos, co chciala bys poznac wiecej i zainspirowac do kursu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż szkoły, kursy, szkolenia”