Wysłany: 2024-02-13, 12:53 Jak reklamować studio jogi
Niedawno otworzyłam studio jogi - jestem aktualnie w trakcie reklamowania mojego magicznego miejsca spokoju i harmonii
Chciałabym zasięgnąć od Was rady - co zrobić, aby pozyskać, przyciągnąć i także utrzymać stałe, lojalne klientki?
Jaki rodzaj reklamy same stosujecie w swoich miejscach, który Wam się sprawdził?
Mam już stronę internetową, reklamę w googlach, a także zaczynam działać w social mediach ( od dzisiaj).
Linki sponsorowane
hella
Wysłany: 2024-02-14, 10:01
heej, dla mnie kluczem jest absolutnie poznanie swojego klienta, nie tylko od strony tego jakie ma wyzwania/problemy i jak Ty możesz mu pomóc ale również od strony: gdzie bywa, jak spędza wolny czas, kiedy ma przestrzeń zapoznać się z Twoją ofertą? Często pracuje z moimi klientami układając lokalną strategię sprzedaży/dotarcia do klienta- często się o tym zapomina bo wszędzie słyszymy teraz o
Social mediach! One robią robotę ale lokalną społeczność jest kluczem! Wyjście na osiedle z cukierkami i z zaproszeniem na zajęcia pokazowe, zorganizowanie zajęć dla mam z jednoczesną opienką nad dzieckiem, kooperacja z innymi lokalnymi przedsiębiorcami
Można się też zastanowić nad przygotowaniem dla klientów gadżetów reklamowych: https://redbird.pl/ I tutaj polecam zerknać sobie do redbird - zajmują się logowaniem na odzieży czy kubeczkach. I mają w tym duże doświadczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13