Sporo zależy od branży. Jedzenie czy wino zawsze spoko (ale uwaga, czy nie ma kogoś AA). Voucher do kina też super
Ciekawą opcja są również koze prezentowe Szczegolnie te lepsze, jakie na przykład ma firma Nobilia: glos24.pl/prezenty-biznesowe-ze-smakiem-kosze-delikatesowe-na-kazda-okazje
Karta prezntowa - można zawsze kupić to co się chce i być zadowolony z takiego prezentu.
betsa
Wysłany: 2021-09-07, 11:15
Najlepiej porównać sobie kilka ofert i wybrać tę, która najbardziej wam będzie odpowiadać. Ja przykładowo często kupuję prezenty w gifted.pl/ bo mają szeroki wybór, przystępne ceny i oferują też szybką wysyłkę.
melska
Wysłany: 2021-12-01, 01:02
Jeżeli pracownikiem jest kobieta, to myślę, że drobny upominek w postaci np. bransoletki czy pierścionka ze stali chirurgicznej będzie tutaj dobrym wyborem. Na stronie https://Elori.pl jest szeroki wybór w tej kwestii, sama niejednokrotnie kupiłam sobie coś z ich asortymentu i gołym okiem nie odróżni się jej od prawdziwego złota. Do 50 złotych można wybrać naprawdę coś fajnego.
Primatta
Wysłany: 2022-01-14, 11:59
święta, święt ai po świętach. tak na marginesie to pracownicy ucieszą się z premii, a nie drogich prezentów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12