Cześć, niedługo będę wkraczać w etap urządzania (meblowania) mieszkania. Chciałabym je urządzić maksymalnie prosto, funkcjonalnie, a jednocześnie nie mam niestety wielkich funduszy. Zależy mi głównie na przechowywaniu beż zagracania powierzchni. Macie może jakieś inspiracje, jak to zrobić? Jeśli ktoś miałby ochotę podzielić się zdjęciem, będzie mi bardzo miło, wszelkie katalogi i inspiracje z neta nie przemawiają do mnie...
Linki sponsorowane
hella
Wysłany: 2023-09-06, 07:40
Od siebie polecam PAX. Nic mi sie tak do tej pory nie sprawdziło jak właśnie taka szafa. Mam jedna, duża, narożna w sypialni i mam w niej wszystko - ciuchy na polkach, wieszaki, buty, pościel, ręczniki, ściereczki, kable, worki, maszynę do szycia, biżuterię, miejsce na rzeczy do prasowania, narzędzia drobne typu śrubokręt, całe mnóstwo śrubek itp, torby, plecaki, szuflady z bielizna i skarpetkami i wiele innych rzeczy. Najlepsza inwestycja to ta szafa. Zawsze wszystko na swoim miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13