Czesc dziewczyny szukam dobrego ginekologa w Rzeszowie, mam przed sobą swoją pierwszą wizytę u ginekologa i idę na nią jako dziewica wiec nie ukrywam ze mój stres jest bardzo duży. Macie jakieś rady albo na co mogę się ewentualnie przygotować ? I uważacie ze trzeba iść na taką wizytę ogoloną na zero? Czy lekki zarost tam jest normalną rzeczą ? Idę do lekarza sprawdzonego i polecanego wiec wiem ze będę w dobrych rękach ale to i tak nie zmniejsza mojego stresu i wstydu ... Zgóry dziękuje za rady!
Linki sponsorowane
Annie
Wysłany: 2023-08-17, 15:50
Nie trzeba iść na zero, możesz iść tak jak chcesz. Rozluźnij się, to normalna wizyta bardzo ważna dla twojego zdrowia, możesz uprzedzić ginekologa na starcie, że będziesz badana po raz pierwszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12