Ciekawa jestem skuteczności każdego z zabiegów. W końcu to fizjologia sprawia, że włosy wypadają. Czasem nie można nic z tym zrobić.
Linki sponsorowane
moniszka
Wysłany: 2017-05-22, 14:26
U mnie pomogło obcięcie włosów, bo stały się lżejsze. Zabiegi fryzjerskie przynoszą poprawę tylko na chwilę. Potem niestety większość wraca do normy. Zmieniłam też szampon na taki dla dzieci i mam wrażenie, że włosy są podniesione i bardziej puszyste.
hella
Spirulina ma bardzo dobre działanie zarówno wewnętrzne, jak rowniez i zewnętrzne. Jej dzialanie na włosy jest następujące
-wygładza włosy
-przyspiesza porost
-pomaga w walce z łupieżem
-pomaga w walce z wypadaniem
-dodaje blasku
Poza tym jest to naturalny srodek, który nie jest w żadnej mierze niebezpieczny oraz nie da się go przedawkować. Warto jest brac tabletki ze spirulina. Ale również i stosować w różnego rodzaju wcierkach czy maseczkach.
betsa
Wysłany: 2019-07-10, 19:36
Możecie poczytać na przykład o mezoterapii, ale nikt nie daje wam gwarancji efektów. U mnie takie zabiegi po prostu się nie sprawdziły, włosy i tak wypadają. Dlatego też zastanawiam się nad zakupem peruki. W Krakowie jest ceniony przez klientów, salon z perukami perukisklep.pl/peruki-naturalne-krakow/ Myślę, to właśnie zakup peruki pomoże mi pozbyć się wszystkich kompleksów.
betsa
Wysłany: 2019-11-22, 13:33
W pierwszej kolejności wypróbowałabym mniej inwazycjnych sposobów, możliwe że wystarczą w waszym przypadku. Dużo ciekawych informacji na temat wypadania włosów znajdzicie na przykład na stronie mejores-suplementos.es/funcionan-los-fluidos-para-la-calvicie/ - przeczytacie tam o suplementach albo specjalnych wcierkach w skórę glowy.
kuuma
Wysłany: 2020-11-23, 09:40
A kto z was stosował mezoterapię i może potwierdzić skuteczność tej metody?
Mnie niestety włosy wypadają z powodu choroby hashimoto i nie wiem, czy jest jakikolwiek sposób, żeby to zatrzymać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13