Annie
Wysłany: 2022-03-03, 13:34 Łuszczyca skóry głowy
Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć czemu tak się dzieje ? Mąż ma łuszczycę na głowie i kolanie myje szamponem dziegciowym a w dzień cały czas natłuszcza maścią z witamina a na przemian z kremem z nagietkiem wczoraj na noc zrobiłam mu olejem lnianym i kokosowym. Dziś po przebudzeniu się łuska . Czy tak powinno być czy łuska powinna ustąpić i już się nie tworzyć po jakimś czasie ? Łuska ładnie schodzi po maści z witamina a lecz 3godziny i znów jest . To normalne ?
Ściąganie łuski to nie leczenie - to tylko robi dostęp DO miejsca żeby leczyć.
Żaden z produktów które używacie to nie lek, owszem pomoże z łuska ale nie zaleczy łuszczycy -
A narasta? No na tym polega łuszczyca .
Dziegieć jest skuteczny, ale sama nie mogłam przekonać się do jego zapachu. U mnie o wiele lepsze efekty daje Psorisel:
https://psorisel.pl/
Szampon plus płyn. Łuska bardzo ładnie schodzi.
no dlatego ja go nie zmuszam ten kosmetyk jest dobry wiec niech uzywa
hella
Wysłany: 2024-03-06, 12:38
Osobiście nie wyobrażam sobie myć skóry głowy szamponem dziegciowym Miałam kiedyś mydło. I nie byłam w stanie trzymać go na widoku w kuchni z uwagi na zapach.
Nie wykulczam, ze jest to skłądnik skuteczny ale nie za cenę takiego zapachu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13