Annie
Wysłany: 2022-02-24, 11:32 Prezent na baby shower.
Czy macie jakieś dobre propozycje na prezent z okazji baby shower? Zastanawiam się nad podarowaaniem czegoś siostrze, która niedawno urodziła Coś praktycznego, brałam pod uwagę matę sensoryczną.
Mata sensoryczna w kontrastowych kolorach, kostka lub książeczka w kontrastowych barwach, u nas hitem póki co jest karuzelka (nasza córeczka ma 1,5 mies) ale książeczkę kontrastowa tez bardzo lubi. Z praktycznych np. Otulacz do fotelika na chłodniejsze dni, albo kocyk albo pampersy i chusteczki wilgotne z takich mega praktycznych, ale idzie tego od groma.
Może również weź pod uwagę wygodne ubranka?
pinokio.pl/ubranka-dla-dziewczynki
W Pinokio znajdziesz wiele propozycji ładnych ubranek dla dziewczynki.
hella
Wysłany: 2023-04-14, 08:04
Ja koleżance uszyłam wyprawkę dla jej córki 😊 Moja bratowa mi mówiła, że jeśli koleżanka nie kupiła kokonu, to to będzie super prezent. Do tego uszyłam poduszkę antywstrząsową, śpiworek do wózka i organizer na łóżeczko. A do ozdoby literki (imię)
Jeśli jednak sama nie czujesz się dobrze w robótkach ręcznych, zastanów sie nad podarowaniem czegoś pamiątkowego:
https://andyceramika.pl/dzbanki
Zerknij sobie na przykład na dzbanki ceramiczne z ceramiki Bolesławiec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12