Czy warto w gabinecie fizjoterapeutycznym wprowadzić programy lojalnościowe dla pacjentów? Znacie kogoś kto to wdrożył i może polecić specjalistów od tego typu programów?
Linki sponsorowane
melska
Wysłany: 2021-01-31, 10:49
Wow super pomysł. Sama na to nie wpadłam szczerze mówiąc Dałaś mi inspirację do myślenia. Moja kuzynka ma swój butik i program lojalnościowy stworzyła jej firm i360.com.pl. Ona bardzo zadowolona więc warto się do nich odezwać. Ja również jak ruszy się trochę z pandemią to wracam z usługą masaży i może też wdrożę taki program
tianin
Wysłany: 2021-07-23, 09:39
Stali klienci napewno będą zadowolenia, przykładowo za każdą usługę punkty, które można wykorzystać na darmowy zabieg bądź rabat 50%. A jeśli konkurencja nie prowadzi podobnego programu to zawsze jest dodatkowy atut na wybycie się.
Czy warto w gabinecie fizjoterapeutycznym wprowadzić programy lojalnościowe dla pacjentów? Znacie kogoś kto to wdrożył i może polecić specjalistów od tego typu programów?
Ciekawa opcja, wiele osób decyduje się korzystać z takiej pomocy przy promocji swojego gabinetu. Jednak w dłuższej perspektywie musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy rzeczywiście coś takiego będzie się Wam opłacało....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12