Produkcja kosmetykow naturalnych

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Annie

Produkcja kosmetykow naturalnych

Post autor: Annie »

Chce wystartować w przyszłym roku z własna firma kosmetyczną. Mam bzika na pukcie kosmetyków naturalnych i chciałabym wlaśnie takie zaproponować.

Na co zwracacie uwagę wybierając dla siebie kosmetyki?

I macie dla mnie rady jako dla początkującej?
hella

Post autor: hella »

Ja mam problem z naturalnymi, intensywnymi zapachami. Jako alergik wybieram testowane dermatologicznie produkty bezwonne lub o znikomym zapachu. Pięknie pachnące kremy i balsamy to niestety nie dla mnie target. Opakowanie to rzecz wtórna, chociaż lubię kremy w szklanych opakowaniach. Konsystencja - nie lejąca, bardziej zwarta, bo łatwiej aplikować. Jak coś tam pływa, to też jest ok, byle nie przeszkadzało w aplikacji. Dostałam kiedyś mydełko naturalne Orientana z zatopioną gąbką. Gąbka była szorstka i ostatecznie nie dało się go używać, bo wystawała z kostki i drapała. Więc jak zatapiać to delikatne rzeczy
fingerprint.pl/opakowania-na-kosmetyki-druk-na-metalizie/
Ostatnio zmieniony 2021-05-10, 08:50 przez hella, łącznie zmieniany 1 raz.
betsa

Post autor: betsa »

Ja również zwracam dużą uwagę na dobór kosmetyków. Niestety, mimo tego że na rynku jest cała masa kosmetyków - wcale nie jest łatwo dobrać coś dla siebie. Na całe szczęście, po wielu próbach w końcu trafiłam na pielęgnację, która sprawdza mi się idealnie. Jest to pielęgnacja dwukierunkowa od Herbapol Polana, polegająca na stosowaniu kosmetyków od zewnątrz i suplementów od wewnątrz. Naprawdę wam polecam, tym bardziej że to naturalna, wegańska pielęgnacja.
jjusti18

Post autor: jjusti18 »

Uwielbiam kosmetyki, jak to każda kobieta. Ja akurat bardzo dbam o siebie- nie chodzi tylko o makijaż, ale przede wszystkim też o pielęgnację. Moje ulubione produkty kosmetyczne? Chyba marki Avon https://konsultantka.pl/produkty/ , jak dotąd ta firma mnie nie zawiodła. Moja sis teraz jest nawet ich konsultantką, dlatego teraz kupuję u niej kosmetyki nawet o 45% taniej. Także super...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”