Jak urządzić sypialnię |
Autor |
Wiadomość |
bonka
|
Wysłany: 2018-10-04, 09:43 Jak urządzić sypialnię
|
|
|
Aktualnie urządzam swoją pierwszą sypialnię. Na co polecicie zwrócic uwagę przy meblowaniu tego pomieszczenia?
Do niedawna spałam na kanapie, jednak chciałabym kupić sobie porządne łóżko..... |
|
|
|
|
Linki sponsorowane
|
marika34
|
Wysłany: 2018-10-04, 12:50
|
|
|
Moim zdaniem jednym z najważniejszych elementów w sypialni jest właśnie ... materac A nie samo łożko. Na nim spędzamy praktycznie 1/3 swojego życia więc moim zdaniem musi być totalnie wygodny !
Dobrze jest poszukać porządnego materaca. W Sembelli widziałam w ostatnim czasie fajne promocje markowych materaców Warto polować na okazje ponieważ można się zaopatrzyć w dobrej jakości materac w o wiele tańszej cenie
Na ich stronie jest poradnik na temat tego jaki materac warto jest wybrac
Poza tym dobrze jest zadzwonić i obsługa powinna doradzić który będzie odpowiedni.
https://sembella.pl/wybor-materaca-wskazowki/materace-sembella-160x200-najlepszy-materac-najlepszy-sen |
|
|
|
|
Madil
|
Wysłany: 2018-10-05, 11:22
|
|
|
Najwazniejszy jest materac - to oczywiste. Najlepiej idź do jakiegoś dobrego sklepu z materacami i tam pomogą ci dobrać właściwy. |
|
|
|
|
Iksior
|
Wysłany: 2018-10-31, 22:14
|
|
|
Twarde są najlepsze. |
|
|
|
|
no_name
|
Wysłany: 2018-11-29, 13:51
|
|
|
Przy okazji urządzania wnętrz radziłbym zainteresować się jakimiś ciekawymi dekoracjami. Ładnie wyglądają niektóre z tych należących do kolekcji ra2nski. Ja w sumie na każdym kroku mam w domu eleganckie elementy dekoracyjne i jakoś tak pusto byłoby mi bez nich.
|
|
|
|
|
mpire24
|
Wysłany: 2019-03-31, 18:25
|
|
|
Dla mnie w sypialni najważniejsze jest wygodne łóżko z materacem dostosowanym do naszych potrzeb Dlatego podczas wyboru łózka zdecydowałam się na materace dostępne na materacyk.pl Przy okazji zamówiłam także materac do łóżeczka naszego dziecka |
|
|
|
|
Swan
|
Wysłany: 2019-09-03, 11:30
|
|
|
Co do sypialni, to nie może zabraknąć w niej wygodnego i odpowiednio dużego łóżka, które zamówić można na meble.pl/meble/lozka/ Korzystanie ze sklepów online bywa dużo bardziej opłacalne. Niektóre oferty potrafią być zaskakująco korzystne. |
|
|
|
|
hella
|
Wysłany: 2020-10-26, 12:23
|
|
|
Polecam na pewno
wygodny materac
toaletkę - sama mam w sypialni toaletke i nie wyobrażam sobie zrezygnowania z tego dodatku, maluję się przy niej codziennie, o dziwo korzysta z niej również mój mąż
NO i dobrze jest zainwestować w porządną pościel, bo daje to znacznie lepszy komfort nocnego wypoczynku. Ze swojej strony polecam zainwestowanie w pościel z bawełny satynowej, która wcale nie jest taka droga, na jaką się wydaje
W sieci w dobrej cenie zamówicie sobie porzadne komplety. https://domownia.pl/kategorie/salon/tekstylia/obrusy |
|
|
|
|
no_name
|
Wysłany: 2021-02-19, 14:33
|
|
|
Sypialnia to przede wszystkim wygodne łóżko, więc osobiście właśnie na nim bym się skupił. Polecam rozważyć łóżka kontynentalne, bo naprawdę świetnie się prezentują i są wygodne. Mam takie i jestem zadowolony. |
|
|
|
|
dorotasja
|
Wysłany: 2021-04-14, 18:17
|
|
|
Sypialnia to chyba najważniejsze miejsce w każdym domu - jakby nie patrzeć spędza się w nim najwięcej czasu. U mnie jednocześnie służy jako miejsce pracy, bo w sypialni stoi tez komputer. Ostatnio zamówiłam wspaniały fotel, który jest naprawdę wygodny i jest wykonany z naturalnej wełny. Jestem naprawdę zadowolona, bo nie wydałam na niego jakiejś fortuny, a ze względu na remont z mężem mamy bardzo ograniczony budżet. Teraz od razu wygodniej i przyjemniej się pracuje! |
|
|
|
|
dorotasja
|
Wysłany: 2021-05-16, 05:55
|
|
|
Ostatnio chciałam zamówić do sypialni pufę designerską i tutaj znalazłam bardzo ciekawe warianty. Szczerze mówiąc to nie potrafię się zdecydować jaką wybrać - wszystkie są naprawdę świetne i stylowe, a do tego w świetnej cenie - mąż doradza mi taką w czarnym kolorze aby pasowała do naszego czarno-białego pokoju, chociaż ja chciałabym dodać mu trochę wesołości i osobiście wybrałabym czerwoną wersję. |
|
|
|
|
tetrus97
|
Wysłany: 2021-06-08, 09:28
|
|
|
Bardzo fajne projekty aranżacji mieszkań, w tym także sypialni ma w swojej ofercie HeavenHome. Skorzystałem z wytycznych i bardzo jestem zadowolony, że znajomy mi ich polecił. |
|
|
|
|
pola2322
|
Wysłany: 2022-02-09, 15:28
|
|
|
Sypialnia to przede wszystkim łóżko, jakieś stoliczki nocne, no i może też komoda. Do wyposażenia oczywiście trzeba też sobie dopisać pościel na łóżko oraz prześcieradło. Mnie bardzo odpowiadają prześcieradła tego typu przescieradlo.com/przescieradlo-160x200/30-474-przescieradlo-jersey-z-gumka-160x200.html , więc warto sprawdzić. |
|
|
|
|
chrupcia
|
Wysłany: 2022-02-28, 16:00
|
|
|
Jest wiele materacy i kupic porzadny nie jest latwo. ja czytalam duzo opinii zanim znalazlam odpowiedni, kupilam go na materacyk.pl |
|
|
|
|
kia
|
Wysłany: 2024-03-11, 13:32
|
|
|
Jesli zastanawiałabyś się nad dekoracjami w sypialni, polecam zastanowićs ię nad tapetą Tapeta potrafi całkowicie odmienić pomieszczenie. Obecnie w sklepach internetowych jest ogromny wybór ciekawych wzorów, polecam zajrzeć sobie chociażby do tapetujemy:
https://tapetujemy.pl/tapety-dekoracyjne/cole-and-son
Ta firma ma wiele ładnych wzorów:
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|