Wysłany: 2014-01-13, 09:58 Centrum Rehabilitacyjne - gdzie najlepsze ?
Hej, Chciałbym wyciągnąć od Was informację dotyczącą jakiegoś dobrego centrum rehabilitacyjnego w Warszawie . Może wiecie coś na ten temat. NFZ nic nie umie pomóc a nawet mogę stwierdzić że utrudnia Szukałem w necie i znalazłem na forach że ludzie dobrze się wypowidają na temat nowego centrum z Jerozolimskich. Był ktoś, wie coś ?. Proszę o jakieś info
Linki sponsorowane
Adamex [Usunięty]
Wysłany: 2014-01-15, 15:20
Cześć, Ja byłem w Rehmedis i jest to bardzo schludne miejsce z profesjonalnym personelem który zrobi z kaleki supermana . Fajne jest to że mają z pacjentem stały kontakt i nie dają odpuszczać tylko cisną co daję pozytywne efekty w krótkim czasie
Mikołaj Gość
Wysłany: 2014-01-29, 09:53 CNR-MED
Polecam Centrum Nowoczesnej Rehabilitacji (Kędzierzyn-Koźle). Wszystko tam zasługuje na medal. Pracownicy, ich doświadczenie, porady, sprzęty.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12