Czy jest tutaj osoba która zdecydowała sie na wszczepienie implantu?
Ile to kosztowało i ile trwa zabieg?
Implanty zębowe
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
Re: Implanty zębowe
Miałam wstawiony implant. Jesli chodzi o cenę to najlepiej jeśli dopytasz sie na miejscu o to bo zależy to od rodzaju wstawionego implantu ( jest wiele systemów implantologicznych). Polecam studio medycyny estetycznej na Batorego w Krakowie. Dysponują nowoczesnym sprzętem co powoduje, że zabiegi są bezbolesne. Podejście do pacjenta jest na niespotykanym poziomie gdyż każdy zabieg jest robiony bez pośpiechu oraz z wysoką starannością i dbałością o szczegóły. Zabiegi są bezstresowe ze względu na miłą atmosferę oraz miłe podejście do pacjentów.hella pisze:Czy jest tutaj osoba która zdecydowała sie na wszczepienie implantu?
https://studiose.med.pl/licowki-porcelanowe/
Polecam zastanowić się nad wstawieniem implantu... .Z jednej strony wydaje się to bardzo ciekawe bo praktycznie odzyskujesz swoje uzębienie....hella pisze:Czy jest tutaj osoba która zdecydowała sie na wszczepienie implantu?
Z drugiej strony musisz sobie uświadomić ze organizm może odrzucić implant oraz ten implant możę Ci sie nie przyjąć. Czego nie życze na pewno.
Ja się zdecydowałam na wstawienie sobie impalntu w miejsce jedynki. Jedynka była martwa co było skkutkiem źle przeprowadzonego leczenia ortodontycznego. NIe moglam sie na nia patrzeć bo była przeleczona kanałowo i potem zaczęła ciemniec. Zdecydowałam się z tego powodu na implant plus dodatkowo licówki po bokach. I obecnie mam prawdziwie hollywoodzki uśmiech.hella pisze:Czy jest tutaj osoba która zdecydowała sie na wszczepienie implantu?
Wstawiałam w klinice K2 dental w Gdańsku. https://www.klinikastomatologiczna.com. ... antologia/ Pan doktor, który wstawiał implant to bardzo przyjazny i profesjonalny człowiek. Doradził odnośnie pielęgnacji i zwrócił uwagę na kilka istotnych kwestii odnośnie ułożenia uzębienia. Cenowo rozsądnie.