Jak w temacie, znacie jakieś dobre, przyjazne klientowi i niedrogie gabinety masażu w których można pozbyć się swoich bolesnych dolegliwości??
Podzielcie się z nami tą tajemną wiedzą:)
Łódź mobilny gabinet
Masaż Nie Boli tel. +48 537086893 na telefon, dojeżdża do pacjentów, 30zł za 30min.+ 10zł za dojazd na terenie Łodzi, a przy 2 i więcej pacjentach w jednym miejscu dojazd gratis
Moja ciocia korzystała z usług tego mobilnego gabinetu xD chwali sobie bardzo, poleciłbym, gdybym też sobie chwalił, ale nie wypróbowałem:D
moniszka
Wysłany: 2017-05-22, 14:31
Nie jestem znawczynią salonów ani samego masażu, bo całkiem niedawno się do niego tak w pełni przekonałam. Wcześniej nie była to dla mnie komfortowa sytuacja, ale być może to też zależało to od samego salonu i osoby wykonującej masaż. Ostatnio sprawdzałam Salon medycyny estetycznej cashmire.pl - nigdy tam nie byłam, ale jedynie słyszałam dobre opinie. I chciałam się przekonać na własnej skórze czy faktycznie jest tam tak dobrze, jak mówiły koleżanki. Muszę przyznać, że się nie pomyliły i jeśli chodzi o masaż to było rewelacyjnie. Mam za sobą tylko częściowy masaż relaksacyjny, ale to już pozwoliło mi wyrobić sobie dobrą opinie o tym miejscu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12