Egzamin Zawodowy 2016 maj/ czerwiec
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
o chryste, co to było
zdałam, ale nie jestem zadowolona, bo wiem, że potrafię więcej niż było w tym arkuszu, w ogóle nie było praktycznie tego, co powtarzałam sobie.
no ale najważniejsze, że zdane. Teraz praktyczny i koniec stresu
już pochowałam notatki, żeby mnie nie rozpraszały
trzymam za Was kciuki 
-
zbyszek_krok
Dzień dobry wszystkim
.
Nie wiecie przypadkiem jak na tym forum pobrać załączniki? Bo widać że ktoś coś załączył, ale nie da się już na tym kliknąć. Zarejestrowałem się przed chwilą... Potrzebuję arkusze pytań (nie odpowiedzi tylko) z dzisiejszego egzaminu. Jestem osobą niewidomą i egzamin mi czytano, więc nie dostałem arkusza do ręki... I teraz ciężko mi sprawdzić wszystkie odpowiedzi. Nie ma ktoś tych arkuszy? Jak ktoś ma to proszę o e-mail
zbyszek_krok (małpeczka) o2 (kropeczka) pl
Nie mogę też wysłać do autora prywatnej wiadomości bo świeżo zarejestrowanie nie mogą...
Nie wiecie przypadkiem jak na tym forum pobrać załączniki? Bo widać że ktoś coś załączył, ale nie da się już na tym kliknąć. Zarejestrowałem się przed chwilą... Potrzebuję arkusze pytań (nie odpowiedzi tylko) z dzisiejszego egzaminu. Jestem osobą niewidomą i egzamin mi czytano, więc nie dostałem arkusza do ręki... I teraz ciężko mi sprawdzić wszystkie odpowiedzi. Nie ma ktoś tych arkuszy? Jak ktoś ma to proszę o e-mail
zbyszek_krok (małpeczka) o2 (kropeczka) pl
Nie mogę też wysłać do autora prywatnej wiadomości bo świeżo zarejestrowanie nie mogą...
- massagewarsaw
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
"W Poznaniu z tego co się dowiedziałam były narazie dwa zadania : masaż izometetryczny trojglowego lydki i przedramienia( nie wiem która strona)"
od https://www.facebook.com/martyna.wiecek.3
od https://www.facebook.com/martyna.wiecek.3
-
monikasz40
-
zbyszek_krok
Pewna dobra duszyczka podesłała mi arkusze. Spróbuję jakoś Wam tu linka wkleić. Ew. jak napiszecie mi na maila, mogę wysłać. Do pobrania tutaj (niestety linka nie mogę wkleić, więc go "podrasuję", usuń wszystkie spacje i będzie działać):
h t t p s : // g o o . g l / cCthKg
A mój mail to: zbyszek_krok (małpeczka) o2 (kropeczka) pl
h t t p s : // g o o . g l / cCthKg
A mój mail to: zbyszek_krok (małpeczka) o2 (kropeczka) pl