kwestie prawne w tym temacie do dość duży problem, sam jak się szkoliłam na masażystę to się oburzałałam jak można ta k bez uprawnień i że nie ma prawnej ochorony zawodu
Według mnie to powinien być chroniony zawód, w końcu ma się do czynienia z ciałem ludzkim nie w mniejszym niż lekarz, nie rozumiem więc dlaczego jest to tak ogólnie dostępny zawód. Na pewno byłoby mniej problemów gdyby był on w jakimś stopniu regulowany.
Szczerze mówiac swego czasu też interesewołam się biomasażem i niestety również trafiłam na wymienione przez Ciebie książki ktore skutecznie znechęciły mnie do podjęcia się kursom albo nauce. Co do publikacji sama zadnych nie znalazlam ale jakbys znalazl cos ciekawego to podeslij, moze zmienie zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13