EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015

Informacje związane z egzaminami zawodowymi.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

iwonkas90

Post autor: iwonkas90 »

Czy wykonanie testu alergologicznego na zdrowej kończynie również trzeba zrobić?
Sybilla

Post autor: Sybilla »

Czy wie ktoś gdzie i czy można już dostać arkusz z egzaminu teoretycznego ?
Bart

Post autor: Bart »

Witam, zdaję jutro rano.
Czy ktoś mógłby tutaj wypisać przykłady ćwiczeń czynnych wolnych do każdego z czterech zadań?
Awatar użytkownika
useful

Lovett

Post autor: useful »

Bart pisze:Witam, zdaję jutro rano.
Czy ktoś mógłby tutaj wypisać przykłady ćwiczeń czynnych wolnych do każdego z czterech zadań?
Ludzie! Może jeszcze ktoś na egzamin ma za ciebie pójść.
Google grafika "ćwiczenia czynne wolne przykłady" opisz sobie. Brak pomysłów to sprawdź lovetta... rusz po prostu...
Bart

Re: Lovett

Zdałem, wszystko uzupełniłem jak należy.
U nas też sprawdził się schemat, że na godzinę 8:00 mieliśmy zadania z ręką.
Nie bierzemy żadnego piórka ani ciśnieniomierza - to podpucha (a czytałem tutaj, że ludzie to brali).
Diagnostyka standardowo - oględziny, ocena palpacyjna.
Wszystko odbyło się w spokojnej, przyjemnej atmosferze. Niepotrzebnie się stresowałem :)
Trzeba podejść na luzie.
useful pisze:

Ludzie! Może jeszcze ktoś na egzamin ma za ciebie pójść.
Google grafika "ćwiczenia czynne wolne przykłady" opisz sobie. Brak pomysłów to sprawdź lovetta... rusz po prostu...
Nie irytuj się, zwróciłem się z prośbą do ogółu forumowiczów, nie musiałeś się wysilać i odpowiadać, skoro nie chciałeś. Życzę więcej życzliwości do innych i mniej sarkazmu.
iwonkas90

Post autor: iwonkas90 »

To gratulacje :) I zazdroszczę że już jesteś po :P
A skąd wiesz że z tym piórkiem i ciśnieniomierzem to podpucha? Bo właśnie różne opinie czytałam na ten temat :/
Bart

Piórko stosujemy do diagnostyki w masażu segmentarny, a tu masz klasyk. Ciśnieniomierz też mi "nie leży", w skierowaniu jest napisane, że pacjentka ma dobre samopoczucie.
Kiedy techniczna dokonywana instruktażu przed rozpoczęciem egzaminu (pokazując co się gdzie znajduje) to na końcu przy piórkach i ciśnieniomierzach całą komisja zaczęła się szeroko uśmiechać... :lol:
Awatar użytkownika
useful

Post autor: useful »

Też jestem po. Przednia strona uda i kolano. Było oceniane opracowanie kolana i głębokie głaskanie uda (wtedy egzaminator coś kreślił) Fakt podejście na luzie pomaga
adria

Post autor: adria »

useful pisze:Też jestem po. Przednia strona uda i kolano. Było oceniane opracowanie kolana i głębokie głaskanie uda (wtedy egzaminator coś kreślił) Fakt podejście na luzie pomaga
jakie napisales ćwiczenia ?
i jak masował cały staw czy tak jak i ja tylko przód stawu ?
bo ja tez juz dawno po.
mariola93

Post autor: mariola93 »

Witam, czy ktoś już próbował zalogować się na stronę oke.jaworzno? przy logowaniu ciągle wyskakuje mi ''nieprawidłowe dane'' a wpisuję wszystko tak jak trzeba
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

Post autor: massagewarsaw »

Gratulacje dla dyplomowanych
ODPOWIEDZ

Wróć do „Egzamin zawodowy Technik masażysta”