EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Lovett
Ludzie! Może jeszcze ktoś na egzamin ma za ciebie pójść.Bart pisze:Witam, zdaję jutro rano.
Czy ktoś mógłby tutaj wypisać przykłady ćwiczeń czynnych wolnych do każdego z czterech zadań?
Google grafika "ćwiczenia czynne wolne przykłady" opisz sobie. Brak pomysłów to sprawdź lovetta... rusz po prostu...
Re: Lovett
Zdałem, wszystko uzupełniłem jak należy.
U nas też sprawdził się schemat, że na godzinę 8:00 mieliśmy zadania z ręką.
Nie bierzemy żadnego piórka ani ciśnieniomierza - to podpucha (a czytałem tutaj, że ludzie to brali).
Diagnostyka standardowo - oględziny, ocena palpacyjna.
Wszystko odbyło się w spokojnej, przyjemnej atmosferze. Niepotrzebnie się stresowałem
Trzeba podejść na luzie.
U nas też sprawdził się schemat, że na godzinę 8:00 mieliśmy zadania z ręką.
Nie bierzemy żadnego piórka ani ciśnieniomierza - to podpucha (a czytałem tutaj, że ludzie to brali).
Diagnostyka standardowo - oględziny, ocena palpacyjna.
Wszystko odbyło się w spokojnej, przyjemnej atmosferze. Niepotrzebnie się stresowałem
Trzeba podejść na luzie.
Nie irytuj się, zwróciłem się z prośbą do ogółu forumowiczów, nie musiałeś się wysilać i odpowiadać, skoro nie chciałeś. Życzę więcej życzliwości do innych i mniej sarkazmu.useful pisze:
Ludzie! Może jeszcze ktoś na egzamin ma za ciebie pójść.
Google grafika "ćwiczenia czynne wolne przykłady" opisz sobie. Brak pomysłów to sprawdź lovetta... rusz po prostu...
Piórko stosujemy do diagnostyki w masażu segmentarny, a tu masz klasyk. Ciśnieniomierz też mi "nie leży", w skierowaniu jest napisane, że pacjentka ma dobre samopoczucie.
Kiedy techniczna dokonywana instruktażu przed rozpoczęciem egzaminu (pokazując co się gdzie znajduje) to na końcu przy piórkach i ciśnieniomierzach całą komisja zaczęła się szeroko uśmiechać...
Kiedy techniczna dokonywana instruktażu przed rozpoczęciem egzaminu (pokazując co się gdzie znajduje) to na końcu przy piórkach i ciśnieniomierzach całą komisja zaczęła się szeroko uśmiechać...
- massagewarsaw
- Kontakt: