EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
AmaRathXxX
Jest jedna rzecz.
Egzamin w Białymstoku. Moja szkoła ma jakoś 27-29 czerwca egzamin praktyczny. Inna szkoła z Białegostoku teraz ma(jakoś 18-22 czerwca). Mój kolega, który tam się uczy miał to samo co reszta Polski i jego znajomi też. Nagle kolezanka z klasy pisze, że ktoś od nich pisał że mieli segmentarny i to niby 3 osoby mówłiły...może tak być?
Egzamin w Białymstoku. Moja szkoła ma jakoś 27-29 czerwca egzamin praktyczny. Inna szkoła z Białegostoku teraz ma(jakoś 18-22 czerwca). Mój kolega, który tam się uczy miał to samo co reszta Polski i jego znajomi też. Nagle kolezanka z klasy pisze, że ktoś od nich pisał że mieli segmentarny i to niby 3 osoby mówłiły...może tak być?
- massagewarsaw
- Kontakt:
ustal, kiedy twoj kolega mial egzamin i kiedy te 3 osoby mialy. Przy okazji dowiedz sie, jakie schorzenie i tresc zadania.andee pisze:Jest jedna rzecz.
jesli jest przeciek klucza, nawet tylko podejrzenie przecieku, to cke musi zmienic zadanie.
jak do tej pory, to nikt nigdzie nie pisal o niczym innym, niz przykurcze.
jednak klucz jest znany od roku, niemal od poczatku egzaminu. Taki sam klucz byl w styczniu i jest teraz, a cke nic nie reaguje, wiec male prawdopodobienstwo, zeby nagle zechcialo im sie platac egzaminatorom ich prace, tj sprawnie punktowac klucz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
tu sa zdjecia pytan https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... cation=ufi
-
NiKiTa5464