EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
ninaRolska
-
marzencia331
Napewno wszyscy maja egzamin pisemny 22 czerwca a co do praktyki to z tego co ja wiem to moga byc max 2 gr zadan na cala Polskę.
Ja osobiście z tego co przyszło do przygotowani w szkolach to obstawiam segmentarny kregoslupa bo gdyby chcieli coś wiecej to za długo by to trwalo poniewaz z tego co wiadomo to segmentarny niezaleznie czego zawsze trzeba poprzedzic opracowaniem kregoslupa lub porazenie nerwu twarzowego ale moge sie mylic.
Nam potrzebne sa konkrety od osob ktore juz zdawały a nie tylko przypuszczenia
Musimy byc dobrej mysli Pozdrawiam
Ja osobiście z tego co przyszło do przygotowani w szkolach to obstawiam segmentarny kregoslupa bo gdyby chcieli coś wiecej to za długo by to trwalo poniewaz z tego co wiadomo to segmentarny niezaleznie czego zawsze trzeba poprzedzic opracowaniem kregoslupa lub porazenie nerwu twarzowego ale moge sie mylic.
Nam potrzebne sa konkrety od osob ktore juz zdawały a nie tylko przypuszczenia
-
Kartoflaczek
Nie jestem pewna czy 2 raz pod rzad dali by kregoslup?! Chodz tutaj w m segmentarnym. Wtedy trudno by im bylo wymyslic cos dla 2 grupy. A poza tym w segmentarnym kregoslupa jest za malo technik. W ciagu 5 minut jak nie mniej mozna opracowac kregoslup. Chyba ze dadza grzbiet. Wtedy trzeba opracowac kregoslup, grzbiet i lopatke. Reszta opracowan w segmentarnym moze zajac duzo czasu. Ale to tylko moje teorie. Ja zdaje 20 a pierwsza grupa w mojej klasie 19.marzencia331 pisze:Napewno wszyscy maja egzamin pisemny 22 czerwca a co do praktyki to z tego co ja wiem to moga byc max 2 gr zadan na cala Polskę.
Nam potrzebne sa konkrety od osob ktore juz zdawały a nie tylko przypuszczenia![]()
![]()
Piorko na 100 % jest bo jest w wytycznych dla szkoly a z klinow to zazwyczaj sie korzysta. Ale dzieki za infoKartoflaczek pisze:Po raz ostatni to piszę. W Lublinie na egzaminie w liderze były przykurcze. 4 zestawy pytań. Na 100%. Kto chce niech wierzy, kto nie chce niech nie wierzy. W wytycznych również był klin i piórko.
Egzamin
WITAM I DOWIASWAŁEŚ SIE CO BYŁO W LIDERZEmasazmasaz1 pisze:ja egzamin mam dopiero 1 lipca w TEB EDUKACJI, ale popytam znajomych o ten egzamin w Liderze
- massagewarsaw
- Kontakt:
Cholery można dostać z takimi odpowiedziami. Odpowiadanie półsłówkami, jakimś szyfrem, czy slangiem. Tak, to do kartofla.
Moim zdaniem będzie osiem tematów, a wśród nich z pewnością izometryczny masaż mięśnia okrężnego ust.
W tym temacie niech wypowiadają się osoby, które mają coś do powiedzenia i potrafią to przekazać, a nie (jak to delikatnie ująć?) dziewczynki z parciem na szkło.
Moim zdaniem będzie osiem tematów, a wśród nich z pewnością izometryczny masaż mięśnia okrężnego ust.
W tym temacie niech wypowiadają się osoby, które mają coś do powiedzenia i potrafią to przekazać, a nie (jak to delikatnie ująć?) dziewczynki z parciem na szkło.
- massagewarsaw
- Kontakt: