EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
AmaRathXxX
-
AmaRathXxX
Co do tego filmiku. Nie zdezynfekowała stolików i nie podłożyła papieru pod rzeczy na nim ( nas tak uczono) nie mówiła nic do pacjenta przed ani w trakcie zabiegu, odrywała ręce i pokazała tylko kilka chwytów punktowanych, ale mogła już pokazać jak wykonuje profesjonalny masaż bo przecież na egzaminie nie skończymy po 2, 3 chwytach, nie przykryła pacjenta, na koniec nie pomogła mu usiąść.. Sugeruję się tym co nas uczono także to taka moja subiektywna opinia.. Jeżeli ktoś daję nam filmik jak przygotować się do egzaminu niech zrobi to jak należy. Znawcą nie jestem, za dużo też nie wiem, ale to są podstawowe błędy..
-
AmaRathXxX
-
AmaRathXxX
Ja mam egzamin 24 czerwca o 16.
Fajnie by było gdyby ludzie zamieszczali tu klarowne informacje, a nie domysły.. wiadomo, że każdy ma inne sugestie, przypuszczenia, a fakty wyglądają inaczej. Ile ludzi, tyle opinii..
Jeżeli ktoś ma egzamin po 24czerwca to po zakończonym swoim egzaminie mogę udzielić ewentualnych informacji
mam nadzieję, że nie będzie źle i wszyscy damy radę..
Pozdrawiam
Fajnie by było gdyby ludzie zamieszczali tu klarowne informacje, a nie domysły.. wiadomo, że każdy ma inne sugestie, przypuszczenia, a fakty wyglądają inaczej. Ile ludzi, tyle opinii..
Jeżeli ktoś ma egzamin po 24czerwca to po zakończonym swoim egzaminie mogę udzielić ewentualnych informacji
Pozdrawiam
Ja też tak myślę.cherry pisze:Ja mam egzamin 24 czerwca o 16.
Jeżeli ktoś ma egzamin po 24czerwca to po zakończonym swoim egzaminie mogę udzielić ewentualnych informacjimam nadzieję, że nie będzie źle i wszyscy damy radę..
Pozdrawiam
Ja mam egzamin 19.06 i też zamieszczę co miałam
ale mam nadzieje że mnie też ktoś podratuje kto ma szybciej ode mnie bo stresik jest.
- massagewarsaw
- Kontakt:
cherry, to ty dawaj fakty, na podstawie ktorych mozna sie czegos domyslac i przypuszczac, bo do czasu pierwszego dnia egzaminow tylko to nam pozostaje.cherry pisze:Ja mam egzamin 24 czerwca o 16.
Jeżeli ktoś ma egzamin po 24czerwca to po zakończonym swoim egzaminie mogę udzielić ewentualnych informacjimam nadzieję, że nie będzie źle i wszyscy damy radę..
Pozdrawiam
jedynym faktem, ktory podalas, ze masz egzamin 24, co akurat malo wnosi, bo chodzi o najwczesniejszy egzamin, czyli 6.6 lub przed ta data. Ten termin 6.6 pochodzi ze strony szkoly, ale nie jest potwierdzony przez uczniow, wiec nawet, jesli odbedzie sie, to sie nie dowiemy, co na nim bylo. Pewny jest 16.6 potwierdzony przez kilka osob
- massagewarsaw
- Kontakt:
egzamin praktyczny
Witam, ja w czerwcu 2015, a dokładnie 17 czerwca o godz. 12 zdaję poprawkowy egzamin praktyczny z technika masażysty. jeśli ktoś bedzie już po egzaminie prosze podzielcie sie tematem.. tzn jednostka chorobowa. Pozdrawiam