A może jednak ktoś cos wie, co ewentualnie może być na egzaminie w czerwcu
skoro na ostatnim było podudzie masaż klasyczny , plecy też już były...
Przygotowuje się do niego , i zaczynam się już denerwować
[...] a sam egzamin praktyczny bedzie latwy, bo komisje sami nie wiedza, na czym stoja.
Obyś miał rację, bo nie wiem jak to wygląda u innych, nie wiem czy się coś zmieniło, ale u nas w szkole to praktycznie nie ma żadnego przepływu informacji jak egzamin praktyczny będzie wyglądał, trzeba wszystkiego się dowiadywać na własną rękę, choćby z tego forum (Może jestem z innej planety, ale dla mnie osobiście takie totalne olanie ludzi i zero info ze strony szkoły jest delikatnie ujmując szokujące).
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
A może jednak ktoś cos wie, co ewentualnie może być na egzaminie w czerwcu
skoro na ostatnim było podudzie masaż klasyczny , plecy też już były...
Przygotowuje się do niego , i zaczynam się już denerwować
powiem ci w zaufaniu, ze bedzie drenaz limfatyczny twarzy. Tylko nikomu nie mow, bo to scisla tajemnica wagi panstwowej (urzednik ministerstwa moze pojsc do ciupy na pare lat).
mam nadzieje, ze cie juz uspokoilem i pojdziesz spac
Witam z tego co mi wiadomo EGZAMINY są w różnych terminach w zależności od Szkoły , więc lepiej zapytać kiedy macie Terminy egzaminu ??? w tamtym roku było wiadomo sporo na temat egzaminu , a dodam że wszyscy mieli ten sam egzamin i masowali tą samą część ciała.
U mnie egzaminy są przewidziane na 17,18,19 CZERWCA(część praktyczna) a u WAS ???
Stasia : u mnie tak samo... tez gdzie tak 17-18 nie wiem kiedy dokladnie mi przypadnie. a ciekawe kiedy w ogole sie zaczynają.. czy my mamy pierwsze ? już..
Egzamin praktyczny jest od 16 do 19 czerwca 2015 r (wzięte ze strony OKE)
nie mogę znaleśc własnie informacji które miasto będzie pierwsze
a Wy dziewczyny z jakiego województwa jestescie?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2015-04-19, 20:18
Stasia napisał/a:
w tamtym roku było wiadomo sporo na temat egzaminu , a dodam że wszyscy mieli ten sam egzamin i masowali tą samą część ciała.
nie, w ubieglym roku byl pierwszy w nowym formacie, nic nie bylo wiadome, komisje dostaly regulamin w ostatnich dniach, egzaminy probne tez odbywaly sie w ostatniej chwili. Poczytaj sobie sasiednie 3 watki (jeden z nich przypiety) o 2014.
wlasnie dlatego egzamin byl bardzo prosty i dlatego zdawalnosc byla bliska 100%.
swiadczac po egzaminie styczniowym, ten letni powinien byc tez latwy.
w tym roku egzamin letni jest pozniej, przeciagniety nawet do poczatku lipca. W ubieglym roku trwal 4 tygodnie, wiec w tym roku powinien sie zaczac w drugim tygodniu czerwca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13