Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum
Witam. Ja 13 stycznia zdaje egzamin poprawkowy z sesji ze stycznia 2014r i powiem szczerze że nie wiem jak to ma wyglądać czy ja z racji tego ze zdaje jeszcze starym systemem będę miała inny temat niż Ci co zdają nowy program? A może ktoś z Was tez jest w takiej samej sytuacji jak ja i też pisze poprawke? Bardzo byłabym wdzięczna o jakie kolwiek info na ten temat a no i może ktoś z Was ma jakieś przypuszczenia co może byc tematem tej poprawki. No i oczywiście chodzi mi o część praktyczną
każdemu zdarza się nie doczytać wątku haha ;D czyli od trzech dni po Polsce krąży klasyk podudzia tak ? I jest do tego zastosowana jednostka chorobowa ?
Ja się zastanawiam nad pozycją do masażu w przypadku przedniej i tylnej powierzchni do wymasowania. Jak uważacie lepiej zrobić leżenie przodem, czy tyłem?
Sandra, w skierowaniu masz napisane rodzaj masażu: masaz klasyczny, okolica masowana: tylna grupa mięsni podudzia czyli leżenie przodem, a druga grupa ma przednią grupę mięsni podudzia czyli leżenie tyłem
Iwa pisze:
Witam. Ja 13 stycznia zdaje egzamin poprawkowy z sesji ze stycznia 2014r i powiem szczerze że nie wiem jak to ma wyglądać czy ja z racji tego ze zdaje jeszcze starym systemem będę miała inny temat niż Ci co zdają nowy program? A może ktoś z Was tez jest w takiej samej sytuacji jak ja i też pisze poprawke? Bardzo byłabym wdzięczna o jakie kolwiek info na ten temat a no i może ktoś z Was ma jakieś przypuszczenia co może byc tematem tej poprawki. No i oczywiście chodzi mi o część praktyczną
iwa, przeciez na poprzedniej stronie o tym samym jest dyskusja, wywolana prze pinke. Ona ma juz dzis, 12.1. Tak, twoj praktyczny bedzie pisemny i bedzie inny od nowego praktycznego.
to zmienil sie widac regulamin egzaminu, ze mozna juz po pol roku. Nie jest to powszechnie znane, bo na fb nauczyciel masazu (i pewnie egzaminator) o tym nie wiedzial. To dobrze, ze nie trzeba czekac caly rok