Wysłany: 2014-12-22, 21:40 Artykuł z czasopisma Fizjoterapia Polska potrzebny
Witajcie koledzy i koleżanki. Zwracam się do was z uprzejmą prośbą mianowicie jest mi potrzebny artykuł z czasopisma Fizjoterapia Polska dokladnie z roku 2003 numer 4. Konkretnie chodzi o artykuł: "ERGONOMICZNE ASPEKTY PRACY FIZJOTERAPEUTY" ma ktoś może ten konkretny numer z tym artykułem?? serdecznie pozdrawiam
p.s jeśli zły dział proszę o przeniesienie do właściwego
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-12-23, 02:18
jest na chomiku.
mozesz szukac autorow, np na fejsie i poprosic o kopie O[lga] Nowotny-Czupryna, J[anusz] Nowotny, A[nna] Brzęk.
jesli znajdziesz, to wstaw na forum, przyda sie innym
właśnie na chomiku szukałem i nie znalazłem a wątpie, by udało się dostać kopię od autorów biorąc pod uwagę to, że każda ze stron na tym zarabia tak jak w przypadku czasopisma na ratunek. Czasopismo - sprzedaż autor - kasa za napisanie.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2014-12-24, 03:26
wpisz tytul artykulu w cudzymslowie i na drugiej stronie wynikow googla bedzie chomik.
autorzy juz dostali swoje honorarium, nie dostaja ich wiecej. W zasadzie w ich interesie naukowym jest, zeby ich praca byla cytowana, wiec warto probowac kontaktowac sie z nimi bezposednio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12