Wysłany: 2014-08-31, 15:30 Ochronne podkładaki na stół do masażu
wszyscy piszą o stołach. A ja mam odwieczny problem z szerokimi miękkimi z prawdziwej włókniny, a nie jak wszyscy ściemniaja z fizeliny podkładami w rolce. Jeśli ktoś ma łdny gabinet to wie o czym pisze. W Polsce jest wielki problem z dobrej jakości akcesoriami do wykonywania masażu, podkłady, sringi, klapki. Tragedia
Ja nie narzekam, kiedys kupowalem papierowe, teraz z fizeliny i spelniaja swoje funkcje. Jesli chcesz miec jakosc to po co ci podklad? kup miekki recznik i wymieniaj po kazdym kliencie. Japonki tak samo spoko- piankowe- to jednorazowka wiec po co wymyslac.
Jedynie jednorazowe stringi to bieda, ale ja zawsze proponuje opcje- prosze nago i tak miejsca intymne beda przykryte recznikiem. Lub prosze zalozyc 1razowe stringi lub prosze zostac w swoich majtkach, ale ja poprostu je pobrudze. Pacjent ma wybor.
Ja kupiłem nie dawno stół do masazu na allegro ale jakośc fatalna
Jaka firma? Trzeszczał?
Adrian D.
Wysłany: 2014-11-04, 13:12
Ja kupiłem stół na allegro, przenośny, wizualnie bardzo ładny, lekki, sporo dodatków do niego było, nawet z regulacją wysokości podudzi. Był tani ale do użytku domowego jak najbardziej
Robiąc łagodny masaż nic się nie dzieję, ale jak już przyłożę trochę siły to trzeszczy trochę i nawet go przesuwam w całości więc z przyczepnością jest kiepsko, wiadomo, że zależne jest to od powierzchni podłoża ale w różnych warunkach czasem się masuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12