Egzamin zawodowy teoretyczny/praktyczny czerwiec 2014
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
robobobo91
-
robobobo91
No więc właśnie dwojako można na ten temat myśleć, ale to też wtedy byłoby trochę głupio tak podzielone gdyby jedna grupa miała wymasować Th i L, czyli praktycznie cały grzbiet, a druga grupa o wiele krótszą część L i S. Może w tym tkwi jakiś haczyk, ale i tak lepiej już jednak wymasować tak jak piszesz.
-
paularadomsko
Radomsko egzamin
Ja mam jutro egzamin i czytając to wszystko to masujemy tak jak napisano niedawno od L1-TH1
A drugie od S1-L1
POWODZENIA JA JUTRO NAPISZE JAK BYŁO.!
A drugie od S1-L1
POWODZENIA JA JUTRO NAPISZE JAK BYŁO.!
[quote="bambo"]Nam po egz powiedzieli ze dezynfekcja skóry była w kluczu, my czyscilismy zwykłym tonikiem ,/quote]
Jeli to by było w kluczu to jest to nie fer, My nie mieliśmy żadnego płynu do dezynfekcji skóry i tak też się uczylismy, więc nie może nam odjąć punkty za cos czego nie było u Nas. Kosze były, babka powinna widzieć. Cała moja grupa pomimo, że miała jeden albo drugi odcinek to masowała całe plecy.
Jeli to by było w kluczu to jest to nie fer, My nie mieliśmy żadnego płynu do dezynfekcji skóry i tak też się uczylismy, więc nie może nam odjąć punkty za cos czego nie było u Nas. Kosze były, babka powinna widzieć. Cała moja grupa pomimo, że miała jeden albo drugi odcinek to masowała całe plecy.
-
Tech. Masazysta
Coś Ty robiła przez te 2 lata?Tech. Masazysta pisze:1. Czy wałek przykryć prześcieradłem, ręcznikiem papierowym skoro był zdezynfekowany?
Pewnie kurs masażu online.
Druga sprawa!
Trzeba być naprawdę idiotą (że aż tak się dosadnie wyrażę) by pisać i cytować posty o tym że ktoś im mówił, co się znajduje w kluczu Czy wy chcecie mieć unieważniony egzamin? Zdawać jeszcze raz? Ludzie. Jakikolwiek przeciek i to jeszcze na forum publicznym i koniec
-
robobobo91
-
robobobo91