Również mam jeszcze trochę czasu i również po 20 czewcarobobobo91 pisze:indiaonyx kiedy masz egzamin?
Egzamin zawodowy teoretyczny/praktyczny czerwiec 2014
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
robobobo91
Kazali nam przynieść specjalne wanienki do masażu wirowego na egzaminkaren93 pisze:Jak to mozliwe ze byl masaż wirowy i drenaż gdy w wyposażeniu sali do egzaminu nie ma wirówki i kształtek do drenażu? Xdd to tak jak by nam kazali robić masaż gorącymi kamieniami bez kamieni, no chyba ze cos sie zmieniło w tej kwestii ?
-
robobobo91
-
karolciax305
Podobno (piszę "podobno" bo to informacja usłyszana od kogoś kto zna kogoś kto zdawał, ale źródło jest raczej wiarygodne) w jednej ze szkół w Łodzi był standard L-Th i L-S ale... oprócz przeciążenia grzbietu pacjent miał również powiększoną lordozę w L.
Z mojej wiedzy wynika że w LP należy wtedy zastosować "łezkę", płaski półwałek (jakkolwiek to nazwać) pod brzuch. Dobrze myślę? Tam podobno nikt tego nie zrobił.
Ciekawe jak to się ma do wyposażenia sali egzaminacyjnej skoro w niektórych szkołach są tylko stół i wałek pod stawy.
Z mojej wiedzy wynika że w LP należy wtedy zastosować "łezkę", płaski półwałek (jakkolwiek to nazwać) pod brzuch. Dobrze myślę? Tam podobno nikt tego nie zrobił.
Ciekawe jak to się ma do wyposażenia sali egzaminacyjnej skoro w niektórych szkołach są tylko stół i wałek pod stawy.
Ostatnio zmieniony 2014-06-05, 16:33 przez adamdol, łącznie zmieniany 1 raz.