Egzamin zawodowy teoretyczny/praktyczny czerwiec 2014
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
robobobo91
-
robobobo91
Myślę, że o nie o t chodzi, że ktoś jest chamski, niemiły czy konkurencji się boi, raczej chodzi o publiczne pisanie takich rzeczy, żeby ktoś może z CKE się nie przyczepił, czy coś tam. Wątpliwe, ale może się zdarzyć. Poza tym mało nas tu, w tym wątku, więc jest mało informacji. No nieważne.
To czekajmy na relację Dżodżo.
A kto kolejny ma egzamin?
Boicie się teoretycznego? Ja myślę, że z teorią to luz, jesli jest bez całej tej organizacji.
To czekajmy na relację Dżodżo.
A kto kolejny ma egzamin?
Boicie się teoretycznego? Ja myślę, że z teorią to luz, jesli jest bez całej tej organizacji.
Nie no bez przesady, po co niby ktoś z CKE miał się przyczepiać, wolny kraj, wolne forum, więc każdy może po egzaminie powiedzieć co u niego było, nikt w raz z egzaminem nie podpisywał jakiegoś paktu milczenia pod groźbą kary. Jak nie chcą żeby ktoś wcześniej wiedział jak wyglądał egzamin to mogli go zrobić w jeden dzień (choć wiem że to było niewykonalne).
Co do egzaminu z teorii to raczej luz, jest mniej pytań, owszem może przez to dowalą trochę trudniejszych, ale i tak się zda! 20 z 40 trafić to chyba każdy będzie umiał bo i tak wiele pytań będzie tak banalnie prostych że nawet bez wariantów odpowiedzi się wie co i jak.
Co do egzaminu z teorii to raczej luz, jest mniej pytań, owszem może przez to dowalą trochę trudniejszych, ale i tak się zda! 20 z 40 trafić to chyba każdy będzie umiał bo i tak wiele pytań będzie tak banalnie prostych że nawet bez wariantów odpowiedzi się wie co i jak.