W ofercie jest prawie 2 tygodniowy kurs (promocyjny), gdzie poznać można dużo więcej technik.. i w Twoim przeliczeniu wychodzi ok 147 zł za dzień kursu... tytułu nie chcę, bo go posiadam, a poszukuje czegoś nowego... Sumując nauki technik w innych szkołach, każdy w oddzielnym terminie i trwający tez 1 dzień, to jest to okazja..tylko czy słuszna?massagewarsaw pisze:jesli chodzi o cene, to w tygodniowym pakiecie (12 technik masazu, wlacza masaz klasyczny do poziomu terapeutycznego), to wychodzi 471zl/dzien. Dla ciebie to jest tanio i pewnie mi nie uwierzysz, ze sa kursy, gdzie wychodzi okolo 250zl/dzien, czyli mniej wiecej polowe tego, co w trigerze. Nie trzeba tych kursow brac w pakiecie, mozna przyjsc tylko na wybrane i sa prowadzone od rana do nocy, raczej niz tradycyjne 8-10h lekcyjnych dziennie.stokrotka pisze:Oferują ciekawą i tanią ofertę kursów.... Znamy przecież szkoły masażu, które w systemie zaocznym w 2 lata oferują tytuł technika...porównując z szkołami dziennymi jest to duża różnica, a nie brakuje osób które korzystają z ich oferty.
Ja nie chcę uzyskiwać tytułu technika.. tylko poznać inne rodzaje masaży. W ofercie innych szkół, również w jeden dzień mają nauczyć jednego rodzaju masażu, po wysokich cenach ( nie zawsze wiążących się z poziomem).
brak opinii podpisanych nazwiskiem kursanta moze swiadczyc, ze poziom nie koniecznie ich zadowalal, a dostepne opinie sa zlapane z sufitu. Jak pisalem, osoby mi znane mialy niedosyt nauki, bo wychodzi polowe dnia na kazdy z masazy (niektore z nich wymagaja dziasiatki/setki godzin).
rozumie, ze nie chcesz technika i ze chcesz jak naszybciej skolekcjonowac liczne certyfikaty, jednak takie podejscie ociera sie o lekkomyslnosc.
Coś mi się wydaje, że prowadzona przez nich działalność, koliduje chyba z Twoją, skoro wyrażasz opinie nie odbywając tam szkolenia, ale przyjmuję wszystko co piszesz do wiadomości.
Czekam na inne opinie.