Szkola medyczna a studium
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Szkola medyczna a studium
Witam,
Ostatnio tak sie zastanawiam czy czyms sie roznia szkoly(typu TEB) oferujace technika masazu a np zawodowe studium masazu? czy roznica jest tylko w nazwie reszta to samo? a jak z perspektywy pracodawcy czy wola i patrza wogole na to? czy interesuje ich wogole jaka szkole konczymy czy tylko to czy mamy papier technika? prosze o odpowiedzi ludzi ktorzy znaja sytuacje z autopsji. Czy ludzie po TEBie maja taka sama szanse jak po studium?
wiem wiem ze umiejetnosci decyduja o tym jakim masazysta bedziesz poprostu chcialbym sie dowiedziec jak to jest z perspektywy pracodawcy i na co on patrzy.
Ostatnio tak sie zastanawiam czy czyms sie roznia szkoly(typu TEB) oferujace technika masazu a np zawodowe studium masazu? czy roznica jest tylko w nazwie reszta to samo? a jak z perspektywy pracodawcy czy wola i patrza wogole na to? czy interesuje ich wogole jaka szkole konczymy czy tylko to czy mamy papier technika? prosze o odpowiedzi ludzi ktorzy znaja sytuacje z autopsji. Czy ludzie po TEBie maja taka sama szanse jak po studium?
wiem wiem ze umiejetnosci decyduja o tym jakim masazysta bedziesz poprostu chcialbym sie dowiedziec jak to jest z perspektywy pracodawcy i na co on patrzy.
Ostatnio zmieniony 2014-03-25, 20:30 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
Re: Szkola medyczna a studium
nie ma roznicy, czy szkola publiczna czy niepubliczna, program i egzamin ten sam.
-
Callisthenics
Jezeli robisz cos z pasja i nikt Cie do nauki gonic nie musi, to szkola jest bez znaczenia, natomiast sa szkoly w ktorych ucza lepiej i gorzej.. w jednych jest lepsza kadra w drugich niestety troszke slabsza, w jednej szkole masz 7 placowek do odbywania praktyk w drugiej tylko 1. Niektore osoby nie wyniosa zadnej wiedzy nawet z tej najlepszej szkoly jesli im nie zalezy. Z opowiesci starszych absolwentek tej 'gorszej' szkoly w moim miescie pracodawcy spogladajac na CV krecili glowa i mowili ze z tej szkoly osob nie potrzebuja. Ksztalc sie, rozwijaj, rob kursy, praktykuj, wyrabiaj opinie.
-
mmichalska
- Kontakt: