Gabinet Masażu Poznań
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Gabinet Masażu Poznań
Piszę o dobre gabinety masażu w Poznaniu, co polecacie z masaży na plecy + relaksacyjny + limfatyczny ??
Poszukuję wraz z żoną małego fajnego i nie za drogiego gabinetu masażu / masażystki z Poznania okolice Strzeszyn/Podolany/Suchy Las.
Szukam masażystki na stałe raz w tyg. po 2x45min na zabiegi co tydzień. Niestety nie znam masażystki / gabinetu fajnego z moich okolic.
Poszukuję wraz z żoną małego fajnego i nie za drogiego gabinetu masażu / masażystki z Poznania okolice Strzeszyn/Podolany/Suchy Las.
Szukam masażystki na stałe raz w tyg. po 2x45min na zabiegi co tydzień. Niestety nie znam masażystki / gabinetu fajnego z moich okolic.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
hej.
Ja polecam gabinet na Miętowej 12 w Poznaniu. Jest naprawdę przyjemnie a masaże rewelacyjne! Polecam relaksacyjne (mają ich kilka do wyboru). Ja najbardziej lubię ciepłymi olejkami:) oprócz tego bardzo fajna masażystka, muzyka i inne dodatki:) Moim zdaniem warto bo za 70 min masażu płaciłem 70zł więc moim zdaniem cena adekwatna:)
Pozdrawiam!
Ja polecam gabinet na Miętowej 12 w Poznaniu. Jest naprawdę przyjemnie a masaże rewelacyjne! Polecam relaksacyjne (mają ich kilka do wyboru). Ja najbardziej lubię ciepłymi olejkami:) oprócz tego bardzo fajna masażystka, muzyka i inne dodatki:) Moim zdaniem warto bo za 70 min masażu płaciłem 70zł więc moim zdaniem cena adekwatna:)
Pozdrawiam!
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
to jest u justyny?
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu
nic specjalnego, tylko mysle, ze albo masazystka sie zmienila albo zmienila imie
-
Andromeda91
O, świetnie, że jest tu taki wątek! Mieszkam w Poznaniu, także wszelkie rekomendacje będą dla mnie bardzo pomocne.
Uwielbiam chodzić na masaże, ale od jakiegoś czasu zupełnie nie mam czasu/pieniędzy itd. Wolałabym jednak coś zlokalizowanego w centrum, bo dojazd do Strzeszyna to dla mnie spore utrudnienie. 
-
Ana
-
Klaudia29
Re: Gabinet Masażu Poznań
witam , jeżeli jeszcze poszukujecie to ja polecam - domowe zacisze u Pani Klaudii .
Naprawdę wyśmienite masaze szczególnie dla kobiet bo różne urozmaicenia odchudzjaace , kamieniami czekoladowe, itp .
Wykształcona, sympatyczna panie wykonuje na Wildzie
Naprawdę wyśmienite masaze szczególnie dla kobiet bo różne urozmaicenia odchudzjaace , kamieniami czekoladowe, itp .
Wykształcona, sympatyczna panie wykonuje na Wildzie
Ostatnio zmieniony 2014-03-12, 17:06 przez Klaudia29, łącznie zmieniany 1 raz.