Wysłany: 2014-03-02, 19:33 Otwarcie centrum zdrowia i urody?
Witam serdecznie,
Pisze do państwa aby dowiedzieć sie państwa opini oraz doświadczenia. Od Maja 2011 Jestem dyplomowanym magistrem pedagog terapeutyczny z elementami fizjoterapii, oraz w 2010roku ukonczylam I uzyskalam tytule technika masazu, od dwoch lat rowniez ukonczylam
Kursy kosmetyczne stopnia I i II.
Chcialabym w przyszlosci otworzyc centrum
Zdrowia I urody, w ktorym chcialabym wykonywac zabiegi masazu oraz fizykoterapii ( zabiegi prady diadynoczne, interferencyjne, Tens, Traberta, laser miejscowy, magnetoterapia I kriterapia). Kazdy z wyzieje zabiegow wykonywal na prajtylach podczas studiow samodzielnie. Posiadam dokladna wiedze I doswiadczenie.
Tylko wlansie nie wiem czy moj zawod na to pozwoli mi aby stworzyc takie centrum.
Chcialabym rowniez wejsc wspolprace z nfz? Czytac am
Na nich stronie ze jest to mozliwe dla technik ow masazystow.
Czy ktos z was jest w podobnym wykszatlceniu I podjal na wlasnie reke otwarcie salonu?
Dziekuje z gory za kazde rady
Wysłany: 2014-03-07, 09:37 Re: Otwarcie centrum zdrowia i urody?
NFZ nie podpisze umowy z mgr pedagogiki terap. Trzeba być mgr fizjoterapii.Niedługo prawdopodobnie nawet będzie musiała być specjalizacja. A wymienione zabiegi też nie mogą być wykonywane przez technika masażystę. Masaż oczywiście jak najbardziej, ale NFZ przy tym "nawale" fizjoterapeutów i masażystów z dyplomami bardzo grymasi i kontraktów na same masaże nie podpisuje (na ogół)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12