podbijam pytanie, mój typ- po złamaniu kości ramiennej, ale brać na to dużą poprawkę bo: u buka ostatnio idzie mi nienajlepiej:) poza tym takie złamanie jest dla mnie łatwe, więc typ niepodparty niczym wiarygodnym. Dawać swoje opinie
Mam do napisania pracę na temat;Unerwienie dermatomalne ,ogólnie za wiele nie ma na ten temat a z wikipedi nie mogę korzystać,ma ktoś może jakiś pomysł?
1) Jak wygląda budowa schematu blokowego? Co trzeba w nim zawrzeć, w jakiej kolejności? Jeżeli macie jakieś skany lub linki byłbym bardzo wdzięczny.
2) Czy posiadacie rozwiązania egzaminów zawodowych z zabiegiem drenażu limfatycznego?
3) Czy posiadacie projekty z opisem:
masażu po amputacji,
masażu w kręczu szyi,
masażu w łokciu tenisisty,
masażu w zespole cieśni nadgarstka,
masażu w wadach postawy:
masażu w wadach kończyn dolnych
Byłbym BARDZO wdzięczny, gdybyście byli w stanie udostępnić mi dane materiały. Nie mam możliwości konsultacji z nauczycielami, uczę się na własną rękę, a nie mogę znaleźć takich projektów w internecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12