Świeży tatuaż a SPA

Ogólne informacje związane zdrowiem, kosmetologią, spa & wellness. Jeśli macie pytania związane z tematem umieszczajcie je w tym dziale.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Mara

Świeży tatuaż a SPA

Post autor: Mara »

Podobno na świeży tatuaż trzeba bardzo uważać, a ja mam wykupiony karnet w SPA... Czy kąpiele mogą zaszkodzić naprawdę? powinnam zrezygnować?
Ostatnio zmieniony 2013-10-05, 09:43 przez Mara, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

kupony sa wazne na wiele miesiecy, czasami bezterminowo. Nie ma pospiechu, zabiegi na wrazliwej skorze beda nieprzyjemne
Ostatnio zmieniony 2013-10-10, 05:27 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Mara

no ja muszę wykorzystać do miesiąca czasu. Chyba podaruje koleżance karnet, bo boje się, że tatuaż mi się zdeformuje, czytałam ostatnio, że basen i solarium nie wchodzi w grę...
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Mara pisze:no ja muszę wykorzystać do miesiąca czasu. Chyba podaruje koleżance karnet, bo boje się, że tatuaż mi się zdeformuje, czytałam ostatnio, że basen i solarium nie wchodzi w grę...
lub sprzedaj za pół ceny :)
Mara

dobry pomysł, najpierw dam ogłoszenie, zawsze parę grozy mi się zwróci :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Mara pisze:dobry pomysł, najpierw dam ogłoszenie, zawsze parę grozy mi się zwróci :)
dokładnie :)
Roslina

Re: masaz tajski

Post autor: Roslina »

massagewarsaw pisze:kupony sa wazne na wiele miesiecy, czasami bezterminowo. Nie ma pospiechu, zabiegi na razliwej skorze beda nieprzyjemne
o kurczaki pieczone w zalane rosolem, na razliwej skorze nieprzyjemne? Co Ty nie powiesz? Mozna zepsuc prace, zrobic blizne, stan zapalny. Skad masz taka informacje. Masz tatuaz i odrazu po zrobieniu byly robione zabiegi czy ze slyszenia od ludzi.
Dziewczyno daj sobie spokoj na poltora miesiaca z zabiegami na cialo. Od solarium po kapiele blotne itp. Mowi Ci to czlowiek ktory troszke wie cos na ten temat. Smaruj smaruj smaruj ma byc ciagle wilgotny i smarowany przez 2tyg po zagojeniu sie na Twoje oko.
Mara

na pewno dam sobie spokój, dzięki za wskazówki
pola2322

Post autor: pola2322 »

Powiem szczerze, że nie wiem jak się ma SPA do świeżego tatuażu. Wiem natomiast, że czas gdy tatuaż jest świeży wymaga od nas wielu poświęceń, a przy okazji uwagi. Na pewno musisz o niego szczególnie dbać i stosować odpowiednie preparaty. Lepiej niż jakakolwiek maść sprawdza się Octenisept, więc warto używać właśnie jego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum informacje ogólne”