Świeży tatuaż a SPA
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
Świeży tatuaż a SPA
Podobno na świeży tatuaż trzeba bardzo uważać, a ja mam wykupiony karnet w SPA... Czy kąpiele mogą zaszkodzić naprawdę? powinnam zrezygnować?
Ostatnio zmieniony 2013-10-05, 09:43 przez Mara, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
masaz tajski
kupony sa wazne na wiele miesiecy, czasami bezterminowo. Nie ma pospiechu, zabiegi na wrazliwej skorze beda nieprzyjemne
Ostatnio zmieniony 2013-10-10, 05:27 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: masaz tajski
o kurczaki pieczone w zalane rosolem, na razliwej skorze nieprzyjemne? Co Ty nie powiesz? Mozna zepsuc prace, zrobic blizne, stan zapalny. Skad masz taka informacje. Masz tatuaz i odrazu po zrobieniu byly robione zabiegi czy ze slyszenia od ludzi.massagewarsaw pisze:kupony sa wazne na wiele miesiecy, czasami bezterminowo. Nie ma pospiechu, zabiegi na razliwej skorze beda nieprzyjemne
Dziewczyno daj sobie spokoj na poltora miesiaca z zabiegami na cialo. Od solarium po kapiele blotne itp. Mowi Ci to czlowiek ktory troszke wie cos na ten temat. Smaruj smaruj smaruj ma byc ciagle wilgotny i smarowany przez 2tyg po zagojeniu sie na Twoje oko.
Powiem szczerze, że nie wiem jak się ma SPA do świeżego tatuażu. Wiem natomiast, że czas gdy tatuaż jest świeży wymaga od nas wielu poświęceń, a przy okazji uwagi. Na pewno musisz o niego szczególnie dbać i stosować odpowiednie preparaty. Lepiej niż jakakolwiek maść sprawdza się Octenisept, więc warto używać właśnie jego.