Wysłany: 2013-07-22, 01:07 Pytanie dotyczące szkoły technikum masażu i egzaminu
W Sumie to jeszcze mamy wakacje -ale ja złożyłem podanie do szkoły Studium Po licealnego na Kierunek Technik Masażysta i z takimi pytaniami o Egzamin Zawodowy .
Czy na koniec pierwszego roku są w Studium jakieś egzaminy ? Tak jak w szkole czy w Liceum ?
No i drugie jak wygląda ten cały egzamin zawodowy !
Czy jest Ciężki ? Czy coś takiego jak EPZ ?
Bo widze że piszecie o jakiś projektach -ale za bardzo nie mogę się doszukać jak to wygląda -Czy mógł by mnie ktoś skrótowo to opisać !!!
W Sumie to jeszcze mamy wakacje -ale ja złożyłem podanie do szkoły Studium Po licealnego na Kierunek Technik Masażysta i z takimi pytaniami o Egzamin Zawodowy .
dobry ruch
Szogun napisał/a:
Czy na koniec pierwszego roku są w Studium jakieś egzaminy ? Tak jak w szkole czy w Liceum ?
Nie
Szogun napisał/a:
No i drugie jak wygląda ten cały egzamin zawodowy !
Poczytaj forum a się dowiesz.
Szogun napisał/a:
Czy jest Ciężki ? Czy coś takiego jak EPZ ?
Poczytaj forum a się dowiesz.
Szogun napisał/a:
Bo widze że piszecie o jakiś projektach -ale za bardzo nie mogę się doszukać jak to wygląda -Czy mógł by mnie ktoś skrótowo to opisać !!!
Ok Dzieki za szczątkową wypowiedż- to dla mnie wiele znaczy
P.S.
Jak bym mógł to znależć to bym się nie pytał !
Jest tu dużo szczegułów z których nie rysuje się wygląd nauki itd
Więc jeszcze raz powtórze pytanie !
Czy po pierwszym roku są jakieś zaliczenia typu zaliczenie języka migowego ?
Jak to z tym praktykami czy one są też jakoś zaliczane ?
Czy egzamin końcowy jest Ćiężki ?Czy taki klasyczny EPZ
Poproszę o jakąś większą wypowiedż paro zdaniową . A nie- Nie Tak i cytaty ?
Ok Dzieki za szczątkową wypowiedż- to dla mnie wiele znaczy
P.S.
Jak bym mógł to znależć to bym się nie pytał !
Jest tu dużo szczegułów z których nie rysuje się wygląd nauki itd
Więc jeszcze raz powtórze pytanie !
Czy po pierwszym roku są jakieś zaliczenia typu zaliczenie języka migowego ?
Jak to z tym praktykami czy one są też jakoś zaliczane ?
Czy egzamin końcowy jest Ćiężki ?Czy taki klasyczny EPZ
Poproszę o jakąś większą wypowiedż paro zdaniową . A nie- Nie Tak i cytaty ?
Nauki jest sporo, szczególnie anatomia w 1 klasie to był pogrom u mnie na tym kierunku parę osób zrezygnowało właśnie z powodu anatomii.
Po pierwszym roku nie masz zaliczeń, masz tylko zaliczenia w ciągu roku takie jak w liceum sprawdziany i prace grupowe.
Praktyki zawodowe masz dopiero w 2 klasie i są one oceniane przez nauczyciela/osobę prowadzącą praktyki w danej placówce.
Jak się będziesz sumiennie uczył przez całe dwa lata to egzamin spokojnie zdasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13