Kraków - gdzie na masaż

Informacje związane z gabinetami masażu.[Zapraszamy do umieszczania tutaj informacji, adres, opinie na temat gabinetów masażu]

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

wawelka

Kraków - gdzie na masaż

Post autor: wawelka »

Witam wszystkich forumowiczów.

Spodziewałam się obszerniejszego tematu w dziale "gabinety masażu opinie", takowego nie znalazłam, dlatego sama to zakładam. Większość z Was tutaj to osoby dobrze znające się w temacie, dlatego liczę na rzetelne podpowiedzi.

Na co powinniśmy zwracać uwagę wybierając się na masaż? Ceną? Długością sesji? Wystrojem salonu?

Wszystkich z Krakowa i okolic pytam również o to, gdzie na moim miejscu poszlibyście na masaż (jestem zdrowa, po prostu potrzebuje takiej opieki:)?
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Trochę odpowiedzi na twoje pierwsze pytanie jest na forum wystarczy poszukać. Jest szukajka u góry. Jak nie dasz rady wtedy pomożemy.

Jeśli chodzi o gabinet masażu w Krakowie to nie pomogę poczekaj na forumowiczów może podpowiedzą.
Arek1

Post autor: Arek1 »

Kłopot polega na tym,że na forum udzielają się głównie masażyści, masażystki , a nie klienci.
Klienci głosują nogami.
Ponieważ w Krakowie bywam rzadko, to dla mnie sprawa jest prosta.Idę do Iwony z Body-My-Home.Fajna lokalizacja, przyjemny gabinet, kilka masażystek.Ja idę tylko do Iwony, która jest zdaje się właścicielką gabinetu.
Jej autorski masaż relaksacyjny jest niesamowity, jedyny w swoim rodzaju.
link
Wiola9

kurs masaz tajski

Post autor: Wiola9 »

Proponuję Day SPA Grodzka9 zaraz przy rynku. Masaży mają całą gamę, ceny przystępne, świetna obsługa. Chodzę tam często i sobie chwalę.

[massagewarsaw - to jest kryptoreklama, wiola9 tam pracuje, a nie jest klientka]
adamm

Post autor: adamm »

Sakura Dance & Beauty
ul. Mogilska 69
Zapraszam :)
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

adamm pisze:Sakura Dance & Beauty
ul. Mogilska 69
Zapraszam :)
to ten przybytek z masazem energetyzujaco-dotleniajacym, o ktorym pisales w innym watku?
Ostatnio zmieniony 2012-12-31, 04:52 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
adamm

Post autor: adamm »

broń boże
weroniczka

Post autor: weroniczka »

Ja polecam Instytut Piękna & Spa Dermique na Ludwinowskiej. Byłam tam na kilku rodzajach masaży, m.in. na indyjskim masażu głowy, na hawajskim loni-loni (czy jakoś tak), masaż gorącym miodem i gorącą świecą. Najfajniejsze efekty miałam po masażu głowy, ale też szłam tam z ogromnym bólem i przeciążeniem umysłu, więc siłą rzeczy pomogło:) A najprzyjemniejszy był masaż świecą - wcale nie taki gorący, bo lekko ponad temperaturę ciała, takie przyjemne ciepełko, a skóra potem supernawilżona. Polecam bardzo masaż i instytut.
milosz762

Post autor: milosz762 »

Zapraszam do mnie :wink: jestem masażysta Dyplomowanym specjalizuję się w masażu leczniczym Sportowym relaksacyjnym , bańką chińską

dojedżam do Klienta na terenie Krakowa

zapraszam pod nr 501 -263-299
ania02013

Post autor: ania02013 »

Ja polecam w Krk salon masażu Jurimo :) fajne ceny i niesamowity relaks
fizjo

Post autor: fizjo »

ania02013 pisze:Ja polecam w Krk salon masażu Jurimo :) fajne ceny i niesamowity relaks
Jakie ceny?
ania02013

Post autor: ania02013 »

Na stronie masz cały cennik :) Wygoogluj sobie Jurmio Krk

Ja jako stała klientka już dorobiłam się rabatu !
justyna1965

Post autor: justyna1965 »

W Krakowie mogę polecić masaż tajski w The Bangkok pod arkadami, ul.Krakowska 3
justyna
anna99

Najlepszy masaż balijski

Post autor: anna99 »

W Krakowie najlepszy masaż balijski jest w ArtClinique na krakowskiej 39.
Polecam jeśli tylko chcecie znaleźć się w niebie!
Marta789

Post autor: Marta789 »

A ja polecam salon Black Pearl przy ul Szlak, bylam tam kilka razy na masażu i na pewno jeszcze się wybiore :):)
Zablokowany

Wróć do „Gabinety Masażu Opinie”