Praktyczny czerwiec 2013??
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
ludzie nie jesteście sami, niech ktoś wstawi linka z łaski swojej dla wszystkich tu na forum bo inni też chcieliby zobaczyć a nie tylko wyślij mi i wyślij mi, każdy by sobie ściągnął i nikt nie musiałby się bawić w wysyłanie i tracić czas, to chyba nie jest takie trudne? bo za chwile będzie tu 1000 wpisów typu "ja też poproszę/wyślij mi"....
Ostatnio zmieniony 2013-06-17, 17:38 przez daro, łącznie zmieniany 2 razy.
-
czekoczekolada
arkusz
daje arkusz, ale on jest przezemnie "pouzupełniany" wiec no.
do sciagnięcia z chomika : chomikuj . pl/czekoczekolada9/Dokumenty
do sciagnięcia z chomika : chomikuj . pl/czekoczekolada9/Dokumenty
-
czekoczekolada
-
paprotnik2
Mam pytanie odnośnie pisania metodyki i technik masażu. Jeśli wypiszę wszystkie techniki jakie znam w metodyce to mogę dostać 0 punktów za metodykę?:D Przykładowo jeśli z treści zadania będzie wynikało, że należy wykonać masaż o charakterze rozluźniającym, to co się stanie jeśli wypiszę techniki rozluźniające i pobudzające? Bo słyszałam, że na projekcie lepiej napisać jest więcej niż mniej, nawet jeśli to "więcej" miało by być źle. Z drugiej strony można w ten sposób zrobić krzywdę pacjentowi. Jak takie coś jest oceniane na projekcie?
pisemny
Pytania ciekawe, osoba która układała pytania wymasuje zespół Sudecka w okresie ostrym- gratulacje, rozcierała będzie obrzęk z krwiakiem- super, a może jest na rynku jakaś nowa książka o której nie wiem?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: pisemny
Zespól sudecka w tym pytaniu był złą odpowiedzią..., 2 kwestia to samo....malutka pisze:Pytania ciekawe, osoba która układała pytania wymasuje zespół Sudecka w okresie ostrym- gratulacje, rozcierała będzie obrzęk z krwiakiem- super, a może jest na rynku jakaś nowa książka o której nie wiem?
Pytanie: W masażu limfatycznym nie pisze się o stosowaniu zasady warstwowości?