Hej,
Ja już od pewnego czasu używam mojego Allano 70, ktoś się o niego pytał to opiszę.
Nie mam nie wiadomo jakiego porównania, a mojego stołu na razie używam tylko do nauki (raz był ze mną na wyjeździe). Ogólnie stół fajny, aczkolwiek spodziewałem się czegoś bardziej luksusowego

, jest to prosta konstrukcja aluminiowa z nieco trudną regulacją wysokości. Trzeba odkręcić nakrętkę ze śruby a następnie śrubę wyjąć z prowadnicy która ją nieco przytrzaskuje i trzeba się trochę namęczyć.
Stół, potrafi czasem delikatnie zaskrzypieć przy cięższych osobach ale osoby masowane przyznają, że ogólnie komfort jest dość duży i czują się pewnie leżąc na tym stole.
Tak jak pisałem, nie mam zbyt dużego porównania a już szczególnie z tańszymi stołami.
Komplet kosztował mnie 900zł a składa się na stół, podgłówek, torbę, wałek i frotę. Całość dość lekka, przynajmniej jak dla mnie. Jestem nieco rozczarowany torbą od habysa, tą najtańszą. Stół chroni bardzo dobrze jednak, mogło by się w niej znaleźć więcej miejsca na akcesoria.
Musiał bym mieć, okazję popracować na tych tanich stołach które na pierwszy rzut oka wydają się o wiele lepsze niż moje Allano ale ogólnie wydaje mi się, że wybór był dobry. Osobiście przyczepił bym się jedynie do ceny, gdyż 900zł za komplet to jednak nieco za dużo jak na taki stół.
Pozdrawiam!