Wysłany: 2013-03-18, 14:27 Masaże - wizyty domowe nie mając technika masażu
Mam takie pytanie.
Jestem już na drugim i ostatnim roku nauki w zawodzie technik masażysta (w czerwcu egzamin zawodowy). Tydzień temu przysłali mi stół do masażu i powoli zaczynam polecać swoje usługi.
I tu nasuwa mi sie pytanie (tak dla swojej informacji): Czy moge wykonywać zabiegi u ludzi (np w czyichś domach) jak jeszcze nie mam uprawnień a niedługo kończe szkołę, a już miałem odbyte praktyki zawodowe? Ponadto odbywam jeszcze zajęcia praktyczne w szpitalu na rehabilitacji.
Czyli moge chodzić po rodzince i paru krewnych ze swoim stołem robić im masaże, a oni będą mnie promowali polecali coś takiego?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2013-03-18, 22:12 kursy masazu tajskiego
po rodzinie i krewnych to powinienes od poczatku szkoly. Z reguly nie wypada im liczyc, ale chodzi o doswiadczenie i szczere komentarze, ktore od nich dostajesz. Zacznij przygotowywac strone internetowa, udzielac sie na forach regionalnych w watkach o zdrowiu/masazu, pisz o masazu na facebooku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12