Praktyczny czerwiec 2013??
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Praktyczny czerwiec 2013??
Hej!
Wiem,że do czerwca jeszcze sporo czasu ,ale jak myślicie lub co obstawiacie na praktycznym w czerwcu 2013? W niektórych szkołach nauczyciele tez mają swoje typy wiec może coś podpowiecie. Wszelkie sugestie są mile widziane. Ja szykuję się właśnie do próbnego wewnętrznego za tydzień...i też nie mam bladego pojęcia co wezmą z tematów które juz były. A może ktoś ma spisane wszelkie jednostki chorobowe i rodzaj masażu jakie były od 2007 na obu sesjach-styczniowych i czerwcowych z danego roku? z góry śliczne dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam
Wiem,że do czerwca jeszcze sporo czasu ,ale jak myślicie lub co obstawiacie na praktycznym w czerwcu 2013? W niektórych szkołach nauczyciele tez mają swoje typy wiec może coś podpowiecie. Wszelkie sugestie są mile widziane. Ja szykuję się właśnie do próbnego wewnętrznego za tydzień...i też nie mam bladego pojęcia co wezmą z tematów które juz były. A może ktoś ma spisane wszelkie jednostki chorobowe i rodzaj masażu jakie były od 2007 na obu sesjach-styczniowych i czerwcowych z danego roku? z góry śliczne dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2013-04-09, 16:42 przez a$ka, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
a co sugeruja nauczyciele w twojej szkole?
A Wy to macie fajnie bo z tego co mi wiadomo czerwiec 2013 kwalifikuje sie jeszcze pod egzamin praktyczny 'na kartce'. Mnie egzamin czeka dopiero w czerwcu 2014 i wg nowej podstawy programowej ja bede losowal jednostke chorobowa i zdawal przed komisja wykonujac masaz opisujac kazdy chwyt itd, pozniej cwiczenia ... itd
Osobiscie bym wolal pisac to na kartce !!
Shadum, odnosnie tej metodyki to masz google ;p
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
niektorzy sa przekonani, ze praktyczny bedzie na manekinie. Niektorym szkolom juz nakazali ich zakup. Bedzie sie dzialo, bo manekinow nigdzie ni ma
Ostatnio zmieniony 2013-03-30, 08:36 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kursy masazu tajskiego
bo kuzyn ministra edukacji tylko czeka, zeby zaczac produkcje. Beda dotacje z eu na produkcje, jak najbardziej, minister sie postara. A model moze podpowiadac, i basta
Ja zdawałem w czerwcu ubiegłego roku i o wiele bardziej bym chciał losować i masować na żywo, a nie wszystko opisywać. Co nie zmienia faktu, że przed naszym egzaminem również mówiono o tym iż może nasz rocznik będzie masował "na żywo, a nie na kartce"Gabi pisze:A Wy to macie fajnie bo z tego co mi wiadomo czerwiec 2013 kwalifikuje sie jeszcze pod egzamin praktyczny 'na kartce'. Mnie egzamin czeka dopiero w czerwcu 2014 i wg nowej podstawy programowej ja bede losowal jednostke chorobowa i zdawal przed komisja wykonujac masaz opisujac kazdy chwyt itd, pozniej cwiczenia ... itdOsobiscie bym wolal pisac to na kartce !!
Shadum, odnosnie tej metodyki to masz google ;p
Powodzenia życzę wszystkim zdającym, ja to mam już za sobą.
pozdrawiam.
Nie zrozum mnie zle, ale wolalbym pisac na kartce ze wzgledu na to, ze mozna sie spokojnie zastanowic a nie dlatego ze slabo masuje, po prostu wydaje mi sie ze jest to mniej stresujace aczkolwiek jakby ogolnie na to spojrzec gzamin przed komisja jest zdecydowanie wydajniejszy bo nie da szans dla tych 'swietnych teorytykow', miejmy nadzieje 
wiem że było proste a ja na takiej głupiej rzeczy sie walnełam bo zrobiłam metodyke ogólnie nie rozdzieliłam na strony kończyny i ocenili mi jakby masaz przedniej strony kończyny i właśnie przez tą metodyke mi zabrakło tych 2 % bo z innych zadań miałam prawie wszystko dobrze . Byłam w Gdańsku na sprawdzeniu egzaminu i metodyka była inaczej punktowana niz dotychczas