Witam. Od pewnego czasu zastanawiam się nad podjęciem kursu masażu, poniewaz chcial bym pracowac w przyszlosci w tym zawodzie. Rozgladalem sie dosc sporo czasu na roznych forach (takze na tym) poszukujac wskazowek, gdzie ? co? i jak? W koncu znalazlem obiecujaca oferte i prosze o porady. Aktualnie ucze sie i znalazlem akurat taki kurs, ktory odpowiada mi terminowo jak i cenowo. Chcialbym w najblizszym czasie zaczac sie edukowac w kierunku masazu, poniewaz mam do tego prodyspozycje - masowalem juz pol rodziny, duzo roznych przypadkow, stluczenia, bole kregoslupa, bole konczyn i za kazdym razem znajomi mowili mi, ze ten zawod jest dla mnie stworzony, wiec postanowilem cos w tym kierunku zrobic.
Ok, chcial bym wiedziec kilka rzeczy
1. Czy po takowym kursie znajde prace w prywatnych przychodniach ?
2. Czy bede mogl zalozyc swoj gabinet w niedalekiej przyszlosci ?
3. Czy ten certyfikat, ktory uzyskuje po ukonczeniu tego kursu bedzie sie liczyl za granica, np. Wielka Brytania ?
4. Czy metody masazu podane w ulotce sa wystarczajace i przydatne ?
bartmaj.pl - adres firmy oferujacej takowy kurs w mojej miejscowosci
bartmaj.pl/kursy/masaz-100-godz - i to jest ten konkretny kurs, ktory mnie interesuje.
Prosze o porady, czy moge zaufac tej firmie i prosze takze o odpowiedz na powyzsze pytania. Z gory wielkie dzieki