Środki poślizgowe

Ogólne informacje związane z masażem. W tym dziale specjaliści odpowiedzą na każde pytanie dotyczące masaży.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

masazysta2010

Środki poślizgowe

Post autor: masazysta2010 »

Wątkiem tematu są środki poślizgowe do masażu. Oprócz tego, że dobieramy do włanych upodobań oraz potrzeb pacjentów to poszukuje dobrych firm na których mogłbym się bazować i bezreklam proszę :wink: do masażów relaksacyjnych, limfatycznego, segmentarnego, sportowego, klasycznego oraz twarzy:). I kiedy używamy balsamów, kremów itd, Dla mnie najważniejszesą składy, które zawieraja oliwki itd. oraz kiedy najlepiej używać balsamów oliwki oraz kremów imaści( kiedy są najlepsze efekty) ....
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Ja korzystam z oliwek ziaji, ładnie pachną i są hipoalergiczne. Kiedyś bambino ale okropnie pachnie moim zdaniem.
masazysta2010

Post autor: masazysta2010 »

Ziaja oki,ale tłuszczy się okropnie, jest tania ale dobra uważam, a co do cen z masażem do klienta bo mam zamiar założyć taka działalność jak dobrać cene najlepiej bo czytałem naforum i nie mogę znaleźć nic:) może byś sie podzielił z doświadczeniem w branży
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

masazysta2010 pisze:Ziaja oki,ale tłuszczy się okropnie, jest tania ale dobra uważam, a co do cen z masażem do klienta bo mam zamiar założyć taka działalność jak dobrać cene najlepiej bo czytałem naforum i nie mogę znaleźć nic:) może byś sie podzielił z doświadczeniem w branży
Nie odbiegaj od tematu. Ceny masaży z dojazdem gdzieś na forum już były poszukaj w szukajcie u góry forum. Albo najlepiej załóż nowy temat niech się wszyscy wypowiedzą ci któryż pracują jako mobilni masażyści
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż informacje ogólne”