Jak pogodzić szkołę i pracę
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
Jak pogodzić szkołę i pracę
Witam wszystkich!
Nie znalazłem podobnego tematu. Interesuje mnie jak osoby uczące się wieczorowo godzą swoją pracę z nauką? Czy jest to sprawa trudna? Gdzie pracujecie?
Sam stoję przed tym wyzwaniem, technik masażysta przede mną i jednocześnie szukam pracy. Poza tym, czy myślicie, że już w trakcie nauki można zarabiać jako masażysta? Czy np po pół roku szkoły będę w stanie przeprowadzić masaż?
Nie znalazłem podobnego tematu. Interesuje mnie jak osoby uczące się wieczorowo godzą swoją pracę z nauką? Czy jest to sprawa trudna? Gdzie pracujecie?
Sam stoję przed tym wyzwaniem, technik masażysta przede mną i jednocześnie szukam pracy. Poza tym, czy myślicie, że już w trakcie nauki można zarabiać jako masażysta? Czy np po pół roku szkoły będę w stanie przeprowadzić masaż?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Jak pogodzić szkołę i pracę
Był już taki temat nie jeden. Jakoś godzą prace, naukę, zabawę. Może jak idzie na wieczorowe to trochę ciężej będzie, nie lepiej zaocznie?sebeq pisze:Witam wszystkich!
Po pół roku pewnie będziesz miał praktyki, zależy na jaka szkołę idziesz?
Złożyłem papiery do technikum w Gdyni i Wejherowie. Jeszcze nie wiem na 100% do której pójdę, zależy od pracy.
Niestety technik masażu w tych szkołach jedynie wieczorowo. Owszem jeszcze chyba w TEB edukacji otworzyli w tym roku zaocznie ale nie mam zaufania co do poziomu w tego typu szkołach.
Jestem już po studiach więc dzienne odpadają. Minąłem się z powołaniem, więc teraz spróbuję się przemęczyć wieczorowo. Dla marzeń chyba warto
Później może fizjoterapia, o ile nie będę już za stary :/
Niestety technik masażu w tych szkołach jedynie wieczorowo. Owszem jeszcze chyba w TEB edukacji otworzyli w tym roku zaocznie ale nie mam zaufania co do poziomu w tego typu szkołach.
Jestem już po studiach więc dzienne odpadają. Minąłem się z powołaniem, więc teraz spróbuję się przemęczyć wieczorowo. Dla marzeń chyba warto
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Zerknij na plejada w trójmieście o ile mi wiadomo maja wykłady weekendowo.sebeq pisze:Złożyłem papiery do technikum w Gdyni i Wejherowie. Jeszcze nie wiem na 100% do której pójdę, zależy od pracy.
Jestem już po studiach więc dzienne odpadają. Minąłem się z powołaniem, więc teraz spróbuję się przemęczyć wieczorowo. Dla marzeń chyba wartoPóźniej może fizjoterapia, o ile nie będę już za stary :/