Co zrobić aby nie stracić uprawnien masażysty.
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
-
Andzelika Giero
Co zrobić aby nie stracić uprawnien masażysty.
Witam!!
Tak jak w temacie mojego postu interesuje mnie co muszę zrobić aby nie stracić uprawnień masażystki. Moja sytuacja wygląda następująco: 3 lata temu ukończyłam studium masażu. Za 2 lata stracę uprawnienia do wykonywania zawodu masażysty ponieważ przebywam aktualnie w Holandii i nie pracuję w zawodzie (podobno okres ważności dyplomu bez praktyki wynosi 5 lat).
Czy możecie doradzić mi w jaki sposób mogę zachować swoje uprawnienia. Aktualnie nie mam możliwości podjęcia pracy w zawodzie. Może jakieś kursy lub bezpłatne praktyki, wolontariat, itp, coś co pozwoliłoby utrzymać kontakt z zawodem. Jeśli tak to w jakim minimalnym wymaganym wymiarze czasowym.
Pozdrawiam
Tak jak w temacie mojego postu interesuje mnie co muszę zrobić aby nie stracić uprawnień masażystki. Moja sytuacja wygląda następująco: 3 lata temu ukończyłam studium masażu. Za 2 lata stracę uprawnienia do wykonywania zawodu masażysty ponieważ przebywam aktualnie w Holandii i nie pracuję w zawodzie (podobno okres ważności dyplomu bez praktyki wynosi 5 lat).
Czy możecie doradzić mi w jaki sposób mogę zachować swoje uprawnienia. Aktualnie nie mam możliwości podjęcia pracy w zawodzie. Może jakieś kursy lub bezpłatne praktyki, wolontariat, itp, coś co pozwoliłoby utrzymać kontakt z zawodem. Jeśli tak to w jakim minimalnym wymaganym wymiarze czasowym.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2013-07-31, 14:57 przez Andzelika Giero, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
nie tracisz uprawnien zawodowych, nie musisz sie przejmowac. Moze kiedys wejdzie nowa stawa i moze sie to zmieni.
ale jesli masz zamiar w przyszlosci wrocic do tego zawodu, to rzeczywiscie powinnac praktykowac, doszkalac sie - im wiecej, tym lepiej
ale jesli masz zamiar w przyszlosci wrocic do tego zawodu, to rzeczywiscie powinnac praktykowac, doszkalac sie - im wiecej, tym lepiej
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
hej wszystkim;) jestem tu nowa i troszkę jeszcze nie ogarniam co jak i gdzie więc gdyby coś to mnie przegońcie gdzie trzeba;p
nurtuje mnie taka sprawa- czy masażysta może podjąć ''normalną'' pracę w zawodzie bez odbycia stażu?
pytanie nr2- jeśli obowiązek odbycia stażu istnieje to ile czasu ów staż trwać powinien?
pozdrawiam;-*
nurtuje mnie taka sprawa- czy masażysta może podjąć ''normalną'' pracę w zawodzie bez odbycia stażu?
pytanie nr2- jeśli obowiązek odbycia stażu istnieje to ile czasu ów staż trwać powinien?
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
tak, moze pracowac bez starzu, jesli pracodawca tego nie wymaga. Moze tez otworzyc wlasna dzialalnosc
-
bananowy_kot
uprawnienia
Witam, czy nadal jest tak, że gdy nie pracuje się w zawodzie masażysty/ja nie pracowałam nigdy i tak już 3 lata minęły/ to nie traci się uprawnień do wykonywania tego zawodu?
- massagewarsaw
- Kontakt: