Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum
arkusz chyba byl wyslany po to aby zobaczyc pytania bo nie wszyscy dostali go do reki a nie po to aby sprawdzac odpowiedzi DoKtOr a apropo wg kogo bym pisala? chyba zborowskiego..
DoKtOr pisze:Hamerr segmentarny zaczynamy od kręgosłupa i grzbietu a nie od brzucha. Ludzie jak nie jesteście pewni to nie wysyłajcie i nie wprowadzajcie ludzi w błąd
HAha od czego segmentarny zaczna się ? Grzbietu i miednicy Panie Profesorze ... PS. praca nie moja, pozdrawiam
pewnie ze mozesz bo to Ty decydujesz ale do jutra to ja dzis bede spal jak na gwozdziach bo tylko tego nie wiem co i jak:) Moge Ci kase wyslac jak chcesz albo cokolwiek zeby Cie zmobilizowac to kilka stron. Ale jesli Ci sie az tak bardzo nie chce to trudno, zrozumiem i i tak dziekuje za poprzednie skany:)
Boże ludzie ;] Trzeba było zostać do końca i wziąć te arkusze a nie siedzieć i marudzić że na gwoździach będziecie spac trza sie bylo uczyć i nie aferować się bo każdemu mogla sie powinac noga;]