Szkoła Pracowników Medycznych i Społecznych Nr 2 Białystok

Informacje na temat szkół, kursów, szkoleń związanych z masażem, fizjoterapia. [Szkoły zapraszamy do umieszczania tutaj informacji na temat prowadzonych szkoleń, kursów]

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Awatar użytkownika
k1fan

Szkoła Pracowników Medycznych i Społecznych Nr 2 Białystok

Post autor: k1fan »

Witam, wybieram sie do Policealnej Szkoly Pracowników Medycznych i Społecznych w Białymstoku Nr 2 na technika masazyste - dziennie. Jesli ktos juz sie tam uczy prosze opowiedziec mi jak tam jest ;) Mam rozmowe kwalifikacyjna przed soba ale po wczesniejszym przeczytaniu watku o niej, nie obawiam sie, poza tym Dyrektor z usmiechem na twarzy jakby to byla tylko formalnosc powiedziala mi, ze na pewno ja zdam, a wiec zostana tylko badania, no ale do rzeczy, interesuje mnie zakres materialu z anatomii i fizjologii w semestrze I oraz II, jesli ktos bedzie tak mily to prosze mi napisac w odpowiedzi :) a moze ktos jeszcze wybiera sie we wrzesniu do tej szkoly ? ;)
Awatar użytkownika
sylos121

Post autor: sylos121 »

już pisałeś o tym samym temacie na innym portalu społecznościowym i tam uzyskałeś odpowiedź.

(tekst kopiuj wklej) hehehe

zakres materiału jest obszerny. najwiecej jest anatomii wlasnie w I i II semestrze. uklad kostny, mięśniowy itd
dużo trzeba się uczyć.
ale jak zaliczysz pierwszy rok to później będzie już jak z górki :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż szkoły, kursy, szkolenia”