Zapraszam zainteresowanych tematyką fizjoterapii !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic
-
fizjoblogger
- Kontakt:
Zapraszam zainteresowanych tematyką fizjoterapii !
Witam serdecznie, jeśli interesujecie się tematyką fizjoterapii to zapraszam na nowego bloga, jej właśnie poświęconego: http://fizjoblog.wordpress.com/
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony 2012-03-27, 14:05 przez fizjoblogger, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
ciekawy pomysl i wykonanie (sczegolnie fotografie).
czy rzeczywiscie jest juz was kilka osob, ktore tam pisza?
czy rzeczywiscie jest juz was kilka osob, ktore tam pisza?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
bob.kabeth
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
robercie hebtak, wydaje sie, ze sam tlumaczysz czesc artykulow - moze od czasu do czasu wstawiaj je rowniez tu na forum. Beda one mialy wiecej czytelnikow, a ty bedziesz miec wiecec wejsc na bloga i wiecej komentarzy.
trzeba zyczyc powodzenia i wytrwalosci, bo fizjoblog, pomimo dobrze zapowiadajacego sie poczatku, padl w okolicach maja
trzeba zyczyc powodzenia i wytrwalosci, bo fizjoblog, pomimo dobrze zapowiadajacego sie poczatku, padl w okolicach maja
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
Działa i dodatkowo pod 2 domena: http://fizjoblog.pl/massagewarsaw pisze:robercie hebtak, wydaje sie, ze sam tlumaczysz czesc artykulow - moze od czasu do czasu wstawiaj je rowniez tu na forum. Beda one mialy wiecej czytelnikow, a ty bedziesz miec wiecec wejsc na bloga i wiecej komentarzy.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Ja raczej bardziej chciałam się dowiedzieć czegoś o ośrodkach fizjoterapii i rehabilitacji. Czytałam wiele pozytywnych opinii o ośrodku/klinice nowy d... i chciałam potwierdzić parę informacji. ale nie wiem które forum jest do tego odpowiednie...Podobno to świetna klinika z doświadczonym i profesjonalnym personelem..Czy ktoś wie coś na ten temat?
[massagewarsaw - druga czesc nazwy kliniki wyedytowana]
Ostatnio zmieniony 2012-05-01, 23:08 przez Akashia, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
nie tolerujemy kryptoreklamy, dlatego nazwa kliniki wyedytowana.Akashia pisze:Ja raczej bardziej chciałam się dowiedzieć czegoś o ośrodkach fizjoterapii i rehabilitacji. Czytałam wiele pozytywnych opinii o ośrodku/klinice nowy d... i chciałam potwierdzić parę informacji. ale nie wiem które forum jest do tego odpowiednie...Podobno to świetna klinika z doświadczonym i profesjonalnym personelem..Czy ktoś wie coś na ten temat?
wysil sie na troche wiecej, niz wstawiac reklame w zupelnie przypadkowym, nieodpowiednim do tego miejscu - watek jest o blogach.
jesli jestes fizjo, to nie wiem, smiac sie czy plakac, ze sa tacy "profesjonalisci"
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: