Mam takiej pytanie do was czy będziecie zainteresowani posiadaniem e-maila w domenie e-masaz.pl ? E-mail o nazwie np. Imie.Nazwisko@e-masaz.pl ?
Konto e-mail w domenie e-masaz.pl
Moderatorzy: masaztajski, administrator
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Konto e-mail w domenie e-masaz.pl
Witam was 
Mam takiej pytanie do was czy będziecie zainteresowani posiadaniem e-maila w domenie e-masaz.pl ? E-mail o nazwie np. Imie.Nazwisko@e-masaz.pl ?
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
dobre jako nagroda, robienie adresu dla kazdego wymaga troche zachodu, wiec nie powinno byc dla kazdego.
problem moze byc z naduzywaniem przez osoby, ktore nie sa masazystami
problem moze byc z naduzywaniem przez osoby, ktore nie sa masazystami
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
Ze zrobieniem to chwila moment. I jako konkurs w sumie tez. Na razie jest tylko samo przekierowanie.massagewarsaw pisze:dobre jako nagroda, robienie adresu dla kazdego wymaga troche zachodu, wiec nie powinno byc dla kazdego.
I tu jest problem. Faktycznie nie pomyślałem o tym. Ale sadze ze osoby tylko z forum mogły by taki posiada.massagewarsaw pisze: problem moze byc z naduzywaniem przez osoby, ktore nie sa masazystami
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
mozna wprowadzic ograniczenie, np minimum 10 dobrych postow na forum, z ktorych wynika, ze uzytkownik jest masazystae-Masaz.pl pisze: I tu jest problem. Faktycznie nie pomyślałem o tym. Ale sadze ze osoby tylko z forum mogły by taki posiada.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
Tak trzeba będzie zrobić już są dwie osoby jeszcze ogarnę od strony technicznej jak ma wyglądać logowanie na konto i będziemy mogli działać. Konto bez reklam spamu itd.massagewarsaw pisze:mozna wprowadzic ograniczenie, np minimum 10 dobrych postow na forum, z ktorych wynika, ze uzytkownik jest masazystae-Masaz.pl pisze: I tu jest problem. Faktycznie nie pomyślałem o tym. Ale sadze ze osoby tylko z forum mogły by taki posiada.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
domi, jako, ze dodalas po 10 dniach, to twoje pytanie moglo pozostac nieodpowiedziane.
juz dziala?
juz dziala?
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: