Aquapark Wrocław
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Aquapark Wrocław
Wrocławski Park Wodny www.parkwodny.wroc.pl
Ostatnio zmieniony 2012-03-31, 12:02 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- Kosmetyczka
Zgodzę się z Tobą co do kwestii Jednego z lepszych w Aqua w Polsce. Aquapark Jest mały ale dość przyjemny i czysty, posiada jedną z fajniejszych z zjeżdżalni a mianowicie możliwości zjechania na pompowanym kółku , chyba żaden aqua w Polsce nie ma takiej możliwości ale mogę się mylić ;> Znajduje sie tez tam taka fajna ,, skocznia Małysza" jak ja to nazywam, ponieważ wylatujesz przez mały otwór i lecisz jak długi i spadasz właśnie na takiej jakby skocznie, co troszkę może boleć , ale adrenalina jeste-Masaz.pl pisze:Moim zdaniem jeden z lepszych aquaparków w Polsce. Zaraz po Aquaparku w Krakowie.
-
lisek
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam,
Mam przyjemność pracować w Aquaparku Wrocław jako masażysta.
Z całego serca mogę polecić ten Park Wodny.
Aerobik wodny prowadzą instruktorzy o odpowiednich godzinach gratis na basenie zewnętrznym.
W razie pytań służę radą i pomocą.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-08-28, 19:53 ]
Miłośnikom saun polecam odwiedzić nasz Aquapark na przełomie październik/listopad, mamy rozbudowę już nie małego przepięknego saunarium. Naszą wisienką na torcie jest sauna w ogrodzie zewnętrznym, gdzie odbywają się ceremonie zapachowe.
Mam przyjemność pracować w Aquaparku Wrocław jako masażysta.
Z całego serca mogę polecić ten Park Wodny.
Aerobik wodny prowadzą instruktorzy o odpowiednich godzinach gratis na basenie zewnętrznym.
W razie pytań służę radą i pomocą.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-08-28, 19:53 ]
Miłośnikom saun polecam odwiedzić nasz Aquapark na przełomie październik/listopad, mamy rozbudowę już nie małego przepięknego saunarium. Naszą wisienką na torcie jest sauna w ogrodzie zewnętrznym, gdzie odbywają się ceremonie zapachowe.
-
Andromeda91
Kiedy byłam latem we Wrocławiu pierwszy raz, jadąc już nie pamiętam gdzie, mijałam ten aquapark. Strasznie żałowałam, że nie wzięłam ze sobą stroju, bo uwielbiam aquaparki, zjeżdżalnie, jacuzzi, baseny i sauny, no i w sumie czytałam już gdzieś o tym miejscu, Wątek dosyć stary, ale chciałabym sprostować Kosmetyczkę - zjeżdżalnia, gdzie można zjeżdżać na kółku, jest w Poznaniu (w Termach Maltańskich
)
Jeśli chodzi o aquapraki w górach to polecam Karpacz - mały, ale bardzo przyjemny i czysty.lisek pisze:Niestety nie miałam okazji odwiedzić Aquapark we Wrocławiu.
Pytanie moje brzmi następująco: mógł by ktoś podpowiedzieć adres podobnego ośrodka - parku ale bliżej gór, w kierunku Świeradowa Zdroju? Dzięki.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: