Przejrzałem trochę forum, ciut się zorientowałem jak patrzeć na kursy, szkolenia i szkoły.
Moja sytuacja wygląda tak... Studiuję dziennie psychologię aktualnie będzie to już 5 rok, oprócz tego pracuję jako instruktor kulturystyki (mam uprawnienia) na siłowni od około 9 miesięcy. Jako że mam napięty harmonogram dnia dopiero po studiach zamierzam zrobić technika masażystę, ale żeby nie próżnować pomyślałem że zrobię jakiś podstawowy kurs masażu I stopnia (potem pewnie i II stopień), w trybie wieczorowym 2x w tygodniu. Przejrzałem oferty i znalazłem jedynie dwie które wogóle miały coś odpowiadającego mi godzinom zajęć i teraz muszę się zdecydować...
HEROS
120h, 960zł
od 20.09.2011 do 22.12.2011
wt, czw 18.00-21.00
MEDIKON
100h, 1500zł
od 26.09.11 do 12.01.12
poniedziałki i czwartki 17:00-20:00
I teraz pytanie do was, co lepiej wybrać?
Heros kusi większą ilością godzin i dużo niższą ceną, ale może okazać się że cena idzie w parze z niższym poziomem nauczania. Medikon natomiast ma bardzo wysoką cenę i nie wiem skąd ona się bierze, czy aż taki duży prestiż mają?
Widziałem jeszcze GoWork ale mała ilość godzin i kilka historii jakie przeczytałem na forum (przesuwanie terminów) dały mi do myślenia...
Ewentualnie co jeszcze możecie mi polecić? dziennie i weekendowe zajęcia odpadają, jedynie wieczorowe 2-3x w tygodniu.
Z góry dziękuję za pomoc